Notícies més llegides



Esports


Palamós

Més de mig miler d'embarcacions de 28 països competiran al Palamós Optimist Trophy-Nations Cup

Esports  -  16/02/2017  -  15:57

La segona regata més nombrosa del món se celebrarà del 17 al 19


Alfredfarre.com

Alfredfarre.com




Tot està a punt perquè a partir de demà divendres dia 17 i fins al diumenge dia 19 se celebri la 28 edició del Palamós Optimist Trophy-12 Nations Cup, amb la participació de 550 participants (170 més estaven en llista d'espera) representants de 28 països dels cinc continents.

El Palamós Optimist Trophy-Nations Cup compta amb els regatistes més top arribats des de diferents punts i països com Alemanya o Hongria han triat la regata gironina com a classificatòria pels equips que participaran en el Mundial i Europeu 2017.

La regata tanca un any més el circuit Optimist Excellence Cup, que ha passat per Vigo, Las Palmas i Torrevella. A Palamós quedarà definit el podi d'aquest circuit promocionat per AECIO (Associació Espanyola Classe Internacional Optimist) i en el qual lluiten per guanyar el català Arnau Gelpí (CN El Balís), el canari Samuel Beneyto (RCN Gran Canària) i la portuguesa Beatriz Gago (CN Portimao).

La subcampiona del món, la danesa Helena Wolff, així com el vigent campió d'Europa, l'alemany Mewes Wieduwild, parteixen en el grup de favorits a la victòria final.

Una regata d'aquestes característiques amb 550 embarcacions fa que la logística sigui complexa i sobretot la seguretat sigui un dels aspectes que més prevalen per a l'organització. És per això que hi ha equip de treball de 60 persones entre personal de mar i de terra i 30 llanxes d'organització, més les 90 dels diferents equips, amb el qual sumaran 120 pneumàtiques que vetllaran pel bon desenvolupament de la competició.

És per això que només hi ha una àrea de regates per tenir un control de tota la flota. La flota es distribuirà en cinc grups (groc, blau, vermell, verd i blanc) de 110 vaixells cadascun, la qual cosa farà que es facin un total de 15 sortides, 3 per cadascun dels grups. Els dos primers dies seran regates classificatòries amb la flota barrejada i el diumenge els 110 primers passaran al Grup Or, que serà el que lluitarà per les medalles.

Les proves donaran inici tots els dies a partir de les 11 hores.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...