Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

Els Star Days il·luminen Garatge Plana

Motor  -  17/01/2017  -  17:42

El concessionari i taller de Mercedes-Benz a Girona oferirà a partir de dijous i fins divendres de la setmana vinent interessants descomptes a les seves seus


Star Days

Star Days




Més enllà de la nostàlgia que provoquen les festes nadalenques que acaben de cloure o de l'arribada del temut 'Blue Monday', el dia més trist de l'any, el gener també té coses d'allò més alegres i optimistes. Una de les quals arriba als concessionaris Mercedes-Benz amb el nom de 'Star Days', una campanya que se celebrarà a partir del dijous dia 19 de gener i fins al divendres dia 27 amb l'objectiu de fer realitat els desitjos dels amants del volant.

I és que durant aquest període de temps els usuaris podran provar l'automòbil dels seus somnis i gaudir, de retruc, d'una experiència inoblidable a bord de la notòria marca alemanya. Tot plegat, a més, guarnit amb l'oportunitat d'adquirir un cotxe amb condicions especials i grans avantatges: regal del canvi automàtic -o el seu descompte equilavent en cas que el model ja porti un canvi d'aquestes característiques de sèrie- i quatre anys de garantia i manteniment.

Per aprofitar aquesta promoció els gironins no hauran d'anar gaire lluny. De fet, a la demarcació hi tenen un dels concessionaris Mercedes-Benz més referencials del territori català, Garatge Plana, que disposarà d'exposicions de vehicles a les quatre seus que té escampades arreu de la província: Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras i Blanes.

L'aval de l'experiència

Si hi ha algun atribut que garanteix la bona reputació de Garatge Plana aquest és l'experiència. El concessionari i taller autoritzat de Mercedes-Benz a Girona ja compta amb més de setanta anys immers en el món de l'automoció, un bagatge que actualment continua dempeus amb un equip compost per més d'un centenar de professionals. A les seves seus s'hi pot trobar un gran ventall de vehicles -nous o d'ocasió- amb la famosa estrella de tres puntes, des de turismes i furgonetes passant per autocaravanes o camions, que disposen a més d'un servei integral de pintura i planxa.


Autor: J.N/ GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...