Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Creu Roja repartirà més 8.500 joguines a infants en situació de vulnerabilitat abans de la Nit Màgica

Actualitat Girona  -  05/01/2017  -  15:23

La campanya ha tingut el doble objectiu de recollir joguines i de promoure el dret a jugar i el seu valor educatiu


Creu Roja a Girona

Creu Roja a Girona




Abans de la Nit Màgica, Creu Roja Joventut a les comarques de Girona repartirà un total de 8.378 joguines entre 4.189 infants de famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. Un any més, la campanya de joguines ha pogut assolir el seu objectiu gràcies a la col·laboració de la ciutadania, la societat civil i el teixit empresarial, així com dels 146 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut. Sota el lema "Els seus drets en joc", aquesta 24 ena edició de la campanya va arrencar el passat 2 de desembre i avui finalitza el repartiment de joguines entre les famílies amb més dificultats, que tot i la dificultat per obtenir joguina nova, s'ha pogut completar amb èxit. En aquesta campanya, s'han implicat 15 assemblees locals i comarcals de la institució humanitària, que cobreixen més de 200 municipis de tot Catalunya.

La campanya de joguines s'emmarca en el projecte "La joguina educativa", que Creu Roja Joventut duu a terme durant tot l'any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. Per això, les joguines repartides han de ser noves - perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentessin el joc cooperatiu. També per fomentar el valor educatiu del joc s'han dut a terme diverses activitats de sensibilització arreu de les comarques de Girona. Una de més importants ha estat la Gran Recollida de joguines, realitzada simultàniament el passat 17 de desembre, a 5 assemblees locals i comarcals durant el transcurs de la campanya. Entre les accions de sensibilització, destaca l'espot de la campanya, realitzat de forma solidària per la productora 023 Content & Media, mitjançant un concurs entre joves creadors. En total, 80 empreses i entitats han col·laborat en aquesta edició. Les formes més habituals de col·laboració han estat les donacions de joguines (directament o mitjançant una donació econòmica amb aquesta finalitat), o bé les cessions d'espais per a la recollida, entre d'altres.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...