Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

10 joves podran formar-se i començar a treballar gràcies al programa que impulsa l'empresa Tavil

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  29/12/2016  -  15:35

Les persones interessades a participar d'aquest projecte cal que presentin el seu currículum a l'Àrea d'Ocupació del Mas les Mates, situada al carrer Mestre Falla número 47 d'Olot


El regidor de Promoció Estanis Vayreda

El regidor de Promoció Estanis Vayreda




L'empresa Tavil incorpora, des de fa temps, professionals amb formacions tècniques industrials a la seva plantilla. Davant les dificultats de trobar persones formades en aquestes especialitats ha decidit impulsar un nou projecte de formació i contractació que compta amb el suport del Mas Les Mates.

Aquest projecte consisteix en una formació teòrico-pràctica orientada a les necessitats de l'empresa i adreçada a 10 joves d'entre 18 i 24 anys per tal que puguin començar a treballar com a mecànics a la seva planta de la Garrotxa.

La formació tindrà una durada de 6 mesos durant els quals els joves podran adquirir les competències necessàries per començar a treballar amb l'objectiu de formar professionals per incorporar-los de manera estable.L'Àrea d'Ocupació del Mas les Mates donarà suport a l'empresa en la selecció dels joves per participar en el projecte i també en la seva realització.

El regidor de Promoció Estanis Vayreda ha explicat que "aquest projecte conjunt entre Tavil i l'Ajuntament d'Olot ha sorgit de la jornada Ocupació en Xarxa organitzada pel Mas les Mates i que es va celebrar al Torín el passat 21 de novembre". Vayreda ha afegit que "és resultat de la bona feina feta conjuntament per les empreses i el servei d'Ocupació que tancarà l'any després d'haver aconseguit que 500 persones hagin trobat feina".

Les persones interessades a participar d'aquest projecte cal que presentin el seu currículum a l'Àrea d'Ocupació del Mas les Mates, situada al carrer Mestre Falla número 47 d'Olot. El termini de presentació de sol·licituds s'obre el dilluns 9 de gener i finalitzarà el divendres 13 de gener.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...