Notícies més llegides



Alt Empordà


L'Escala

L'Anxova Milionària de l'Escala ha exhaurit el número 15608 de la Loteria de Nadal

Alt Empordà  -  20/12/2016  -  14:43

Correspon a la data en què el Girona FC va aconseguir l'ascens a la Segona Divisió A, el 15 de juny de 2008, després de 49 anys


Loteria Nacional

Loteria Nacional




L'Anxova Milionària, l'administració de loteria número 1 de l'Escala, ha venut la totalitat dels dècims del número 15608 de la Loteria de Nadal, que correspon a la data en què el Girona FC va aconseguir l'ascens a la Segona Divisió A, el 15 de juny de 2008, després de 49 anys. Aquell any el 15608 va ser molt demandat, i aquest 2016 ho ha tornat a ser. El número s'ha venut pràcticament íntegre al Bar del Poble de Peratallada i al Xip's de l'Escala, a petició de nombrosos seguidors del Girona FC.

Pel sorteig del Dijous 12 de gener, els dècims de tot l'Estat porten imprès l'escut del Girona FC, seguint la col·lecció encetada per Loterías y Apuestas del Estado, que imprimeix la imatge d'un equip de Primera o de Segona als dècims cada setmana. L'Anxova Milionària ja té tots els del número 15608 reservats.

Des de la seva creació l'any 1986, L'Anxova Milionària no ha parat de repartir premis amb La Quiniela, la Bonoloto, la Loteria Primitiva, el Gordo, l'Euromillón i la Loteria Nacional. Al 2015 va fer dos números anteriors al primer premi de la Loteria Nacional, i al 2014 va repartir gairebé 14,5 milions d'euros en premis, entre ells el més gran de la història a les comarques gironines, 12.330.000 euros amb el Gordo de la Primitiva.

El 2 de desembre de 2006 també va repartir 9 milions d'euros. Només sis mesos abans, el 22 de juny de 2006, ja havia tocat un altre primer premi, que en aquella ocasió va deixar 3 milions d'euros a l'Escala. Exactament la mateixa quantitat es va repartir amb el primer premi del sorteig del 24 de maig de 2007. L'any 2004 es va vendre el primer premi del sorteig del dijous del mes de gener, situació que es va repetir el gener d'aquest 2016. Aquest any també han repartit 26.360,58 euros de la travessa en un ple al 15, el passat mes de febrer.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...