Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

La Diputació engega la segona edició de la campanya 2x1 per promocionar els mercats municipals

+ Notícies  -  07/11/2016  -  14:39

La campanya tindrà lloc el cap de setmana de l'11, 12 i 13 de novembre


Campanya 2x1

Campanya 2x1




La Diputació de Girona engega la campanya 2x1 amb l'objectiu de promocionar els mercats municipals de Girona. La segona edició d'aquesta campanya es durà a terme el cap de setmana de l'11 al 13 de novembre i tindrà lloc en els següents mercats municipals: Girona, Portbou, Roses, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Olot i Salt.

Amb l'oferta «2x1 als Mercats Municipals de Girona» es vol promocionar el mercat vinculat al producte local amb iniciatives que ajudin a impulsar els mercats municipals i els donin més visibilitat. D'aquesta manera, el segon cap de setmana d'aquest mes de novembre els mercats adherits a la campanya oferiran als seus clients comprar dos productes i pagar-ne només un. L'oferta s'estén en productes com ara fruites i verdures, pa, pasta fresca, plats cuinats, conserves, pesca salada, carnisseria, xarcuteria, peix i marisc, entre d'altres. L'Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona pretén, de la mà dels mercats municipals, potenciar el comerç de proximitat, un tipus d'activitat econòmica que vertebra i cohesiona els municipis i que, a més, actua com a element dinamitzador i vital per als municipis.

Enguany hi participen un total de 220 parades i cada paradista del mercat municipal ha escollit d'entre els seus millors productes de proximitat els que oferirà en aquesta campanya 2x1 i, per tant, lluiran un distintiu identificatiu. D'altres paradistes ofereixen el doble de pes al mateix preu que es pagaria en una compra habitual. L'objectiu és atraure i fidelitzar els clients, i també fer valer els mercats municipals i la qualitat dels seus productes de proximitat, frescos i de temporada. A més, la campanya s'emmarca en un moment molt important dels mercats per tal de seguir sent un referent del comerç de proximitat.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...