Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

El Besalú Màgica reforça els espectacles als carrers

Besalú, Vila Comtal  -  04/10/2016  -  22:21

La cinquena edició del festival, que es farà del 14 al 16 d'octubre, aposta per la màgia al carrer i per un cartell de luxe a la Gala Internacional


Besalú Màgica

Besalú Màgica



Raül Faig





Ja queda poc perquè la vila comtal de Besalú torni a lluir la seva faceta més il·lusòria. Això succeirà del 14 al 16 d'octubre, període en el qual el municipi garrotxí albergarà la cinquena edició del 'Besalú Màgica', esdeveniment que arribarà amb una marcada presència d'espectacles al carrer. "L'any passat ja va ser l'edició amb més èxit i en la d'aquesta 2016 esperem, almenys, repetir els bons resultats. La veritat és que estem notant molta expectació i sembla que la gent està molt entusiasmada, i no només les persones de Besalú, sinó també les dels pobles del voltant i de tota la província", explica l'organitzador Raül Faig, conegut en el món artístic com el mag Raul Black.

El festival, que es va recuperar l'any passat després d'un parèntesi de dos anys, augmentarà en aquesta edició la presència de màgia al carrer degut a l'èxit que la iniciativa va tenir l'any passat. Aquesta aposta compartirà protagonisme amb un dels altres pals de paller del cartell, el Festival Internacional de Màgia. "Hem contractat artistes de renom internacional, persones que han aconseguit premis internacionals de màgia i que són molt coneguts arreu", detalla Black.

"El que s'ha buscat en aquesta edició és que els assistents puguin venir a Besalú a passar tot el cap de setmana: des del divendres amb el Sopar Màgic fins al diumenge a la tarda quan hi ha l'últim acte amb el Màgic Andreu", subratlla l'organitzador, que recorda que la programació d'aquest 2016 s'ha elaborat d'una manera que ajudi al visitant a gaudir de tot el llegat patrimonial o gastronòmic que encerca el poble.

Cap de setmana farcit d'actes
Els actes començaran divendres 14 d'octubre amb el tradicional Sopar Màgic, que es farà al Restaurant El Castell de Besalú amb la participació de mags internacionals. El dissabte, per la seva banda, concentrarà bona part del programa d'enguany: des de tallers de màgia i gales infantils per als més petits fins a espectacles gratuïts a diferents indrets del municipi –Placeta de Sant Vicenç, Prat de Sant Pere o Plaça Llibertat- o conferències. El plat fort, però, arribarà a la nit al pavelló poliesportiu amb la Gala Internacional, esdeveniment que enguany congregarà artistes de renom com els Premis Mundial Jaime Figueroa, Les Chapeaux Blancs i Doble Mandoble o el mateix Raul Black, Premi Europeu.
La jornada dominical també comptarà amb màgia al carrer, uns espectacles impartits pel Mag Edgar, Felix Brunet i Bicicadabra, i servirà per posar una cloenda que tindrà lloc al pavelló amb l'espectacle 'La Màgia del Màgic Andreu'.


Autor: J.N/ GN


Notes relacionades

Un any més, Besalú ens aproparà la màgia de la mà de mags de renom internacional


Arxiu adjunt

Programa Besalú Màgica 2016





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...