Notícies més llegides




Política


Girona

Sílvia Paneque: «El canvi a Girona, per força, és dedicar-se únicament a la ciutat i tenir projectes que uneixin tothom»

Política  -  26/05/2023  -  17:50

La candidata socialista ha dedicat una part del dia a trucar diverses persones per parlar sobre Girona i el que esperen o desitgen per a la ciutat


Sílvia Paneque

Sílvia Paneque



«El canvi a l’Ajuntament no és un relleu de persones, sinó fer les coses d’una altra manera» ha explicat avui Sílvia Paneque, que ha utilitzat l’últim dia per parlar amb diferents persones de Gironins pel Canvi sobre Girona. Antoni Puigverd ha dit a Paneque que «Girona necessita desbloquejar la màquina administrativa i reunir els gironins entorn d'una ideal de ciutat alegre, potent, net i integrador». Sergi Bonet, que va ser rector de la Universitat de Girona, li ha transmès confiança i ha demanat «un model de Girona creat des de la plena diversitat de tots els seus ciutadans i dels seus barris; i un model que vertebri i interconnecti per mitjà de l’educació, la diversitat cultural i el petit i mitjà comerç». Manel Nadal ha dit a Sílvia Paneque que «l’Ajuntament ha de tornar a estar al servei de les persones». Mariona de Puig, fundadora de l’empresa Axxon, ha recordat que «Girona ha de reivindicar el seu paper com a referent cultural». Per la seva banda, l’enginyer industrial i expert en gestió de l’aigua Joan Gaya ha demanat «que es treballi per conciliar el respecte ambiental amb la seguretat de la ciutat respecte als aiguats».

«Hi ha moltes persones amb què he tingut oportunitat de treballar i de col·laborar en aquests anys i em sento honorada de les propostes i projectes que he pogut conèixer per a la meva ciutat», ha explicat Sílvia Paneque. David Vivó, professor d’Història de l’Art a l’Ajuntament de Girona, ha desitjat «tota la sort del món a la Sílvia i li ha reiterat que el consistori ha de tornar liderar Girona». Anna Maria Garcia, que va ser catedràtica d’Història contemporània de la UdG ha demanat a l’alcaldable que sigui capaç «de recuperar la il·lusió i treballar per a tota la gent de de Girona». Ferran Camas, catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social i director de la Càtedra d’Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona, ha dit que «es necessita una gestió propera, competent i amb sensibilitat social de la ciutat, i això només ho pot aportar Silvia Paneque i les persones de la seva candidatura».

José Badenes, comerciant del Barri Vell, ha explicat a Paneque: «Canviaria la manera que tenen les institucions de veure’ns, sembla que siguem invisibles. Ni se’ns escolta, ni se’ns ajuda, quan tothom sap que un barri antic sense comerç és un barri mort». L’artista plàstica Patrícia Maseda, per la seva banda, ha assenyalat Paneque que Girona ha de tornar a il·lusionar i la històrica esportista Mayte Calamita  assegura que Girona «ha de tornar a mirar endavant en temes cívics, esportius i culturals, amb persones que aportin noves idees».

El moment més divertit de l’últim dia de campanya ha estat quan la filla de la Sílvia, la Carme, li ha preguntat sobre les propostes fetes a campanya, perquè «els joves puguin viure a Girona».


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...