Notícies més llegides




Política


Lloret de Mar

Jordi Martínez: “Lloret necessita un canvi de ritme, despertar-se de la letargia dels últims vuit anys”

Política  -  20/05/2023  -  15:47

“Aportem experiència, bona gestió, coneixement i ganes de fer les coses”, apunta l’alcaldable de Junts a Lloret de Mar


Jordi Martínez / GN

Jordi Martínez / GN



El municipi de Lloret de Mar afronta unes eleccions municipals amb l’opció de vot molt fragmentada: un total d’onze candidatures concorren als comicis i quasi tots els partits aposten per cares noves per liderar les respectives llistes. És el cas de Junts per Lloret, formació encapçalada per Jordi Martínez, alcaldable que té molt clar quina ha de ser una de les primeres mesures a prendre en cas d’arribar a posseir la vara: “Si arribem a l’alcaldia els principals reptes que volem entomar són tots els contractes que fa anys que estan caducats. Fa anys que l’Ajuntament de Lloret de Mar té una quantitat de contractes en pròrroga espectacular, i el que s’ha de fer és agafar tots els contractes, revisar-los i actualitzar-los posant-los al dia”.

Com afronta les eleccions del pròxim 28 de maig?

Aquestes eleccions s’afronten amb il·lusió, ganes i optimisme, i sobretot sabent de la importància que tenen per Lloret. Lloret necessita un canvi de ritme i un canvi de marxa, necessita despertar-se de la letargia d’aquests últims vuit anys.

Durant aquests dies de campanya quins missatges fa arribar a la ciutadania?

Els missatges que fem arribar a la ciutadania han sortit de la ciutadania, precisament. És a dir, nosaltres hem fet un programa que es diu ‘Escoltem’, on la gent ens ha explicat quines són les deficiències i mancances i el que troben a faltar de Lloret, i un altre programa que es diu ‘Despertem’, en el qual hem aplicat aquestes mancances en un programa electoral que és el que portem nosaltres actualment.

Com definiria la llista que l'acompanya?

Destacaria tota la llista, tota la llista és important. Està formada per persones de diferents àmbits i sectors, gent amb diferents coneixements i realitats que considero que aporten una visió molt positiva i realista de què és avui dia Lloret de Mar.

A Lloret les eleccions arriben amb el vot molt fragmentat i la divisió de l’espai postconvergent. Què ha de fer Junts per destacar enmig d’aquest context?

En aquesta fragmentació nosaltres aportem experiència, bona gestió, coneixement i ganes de fer les coses. En definitiva, aportem tot allò que ens han demanat els ciutadans de Lloret, i això fa que el nostre grup tingui una formació molt bona i també moltes ganes de canviar i corregir les coses, de portar Lloret a un futur millor per a tots els lloretencs i lloretenques, cosa que no ha passat en els darrers quatre anys.

Si arriba a l'alcaldia, quins són els primers reptes i prioritats que voldria entomar?

Si arribem a l’alcaldia els principals reptes que volem entomar són tots els contractes que fa anys que estan caducats. Fa anys que l’Ajuntament de Lloret de Mar té una quantitat de contractes en pròrroga espectacular, i el que s’ha de fer és agafar tots els contractes, revisar-los i actualitzar-los posant-los al dia. El més important de tots és el de neteja i manteniment de la vila.

Lloret de Mar ocupa el rol que li pertoca en el conjunt de la comarca de la Selva i de la demarcació gironina o l'ha de reforçar o canviar d'alguna manera?

Per mi Lloret és la ciutat més important de tota la comarca de la Selva, i considero que ha de reforçar una mica el seu lideratge, però no només a la comarca, sinó també en el conjunt de la província de Girona i a tot Catalunya.

Sota el seu mandat s'espera alguna inversió destacada?

Hem començat plantejant tot el tema dels aparcaments dissuasoris, però també les reformes integrals de diferents avingudes, com poden ser el Passeig de Lloret de Mar o les avingudes Puig de Castellet, Vidreres o Catalunya. Són espais que necessiten una reforma important en termes de seguretat, amb espais amb ombres perquè s’hi pugui passejar o amb l’existència de parcs infantils, entre altres mesures. 

Abans parlava dels programes ‘Escoltem’ i ‘Despertem’. Quin paper hauria de tenir la participació ciutadana en un govern municipal amb vostè al capdavant?

La participació ciutadana ha estat present sempre en el nostre programa electoral. Amb ‘Escoltem’ la gent de Lloret ens ha aportat el seu coneixement i la seva visió sobre el municipi, i si governem continuarem escoltant a les persones perquè les seves idees i aportacions, perquè tot allò que ens puguin dir del dia a dia, és el que ens ajudarà a prendre bones decisions. 

Finalment, quin Lloret de Mar s'imagina i voldria veure a mitjà termini?

Voldria veure un Lloret de Mar més amable, més verd i per a les persones. Un Lloret que per a la gent de casa sigui un poble de qualitat, amb tots els espais dignes i ben mantinguts i conservats, un Lloret amb un bon comerç que eviti que la gent hagi de marxar a Platja d’Aro o Blanes per fer les seves compres o a Girona per anar a sopar. En definitiva, un Lloret que fos molt complet i complementari perquè tota la ciutadania hi pogués fer les seves gestions, tasques o relacions socials i d’oci. I, per la gent de fora, per als visitants, voldria veure un Lloret que rebés al visitant i que pogués oferir una bona gastronomia i un bon comerç, una bona estada.


Autor: Redacció


#lloret


#lloret





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...