Notícies més llegides




Política


La Jonquera

Lanero reivindica “l’aposta clara” que s’ha fet en matèria de seguretat a la Jonquera

Política  -  18/05/2023  -  22:44

La candidata de Junts per la Jonquera assenyala com un dels objectius “erradicar la venda de drogues” al poble


Míriam Lanero  - © Glòria Sánchez / GN

Míriam Lanero - © Glòria Sánchez / GN



El ‘nou impuls’ que pretén liderar Míriam Lanero al capdavant de Junts per la Jonquera de cara a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig té molt a veure amb la seguretat. Aquest camp, de fet, és un dels pals de paller del programa de la formació, i Lanero assenyala que des del seu grup es vol treballar per continuar tirant endavant “una aposta clara” en aquesta matèria.

“La Jonquera ha viscut un canvi molt important en els últims anys. La legislació espanyola és molt més laxa que la francesa, de manera que ha permès l’arribada de persones que venen a delinquir i a vendre drogues a casa nostra. Per contrarestar-ho, en l’actual legislatura hem fet una aposta clara per la seguretat”, apunta la candidata a l’alcaldia jonquera, abans de precisar algunes de les mesures adoptades: “Hem incorporat un nou lideratge a la policia local i hem instal·lat més de 20 càmeres de videovigilància: ara controlem qui entra i qui surt del poble i s’han aturat moltes ocupacions il·legals”.

Lanero també defensa que s’ha treballat per ser “més contundents” en les accions preses, i posa com a exemple els “empresonaments i expulsions exprés” o el rol del consistori actuant com a acusació particular en alguns fets. “Hem aconseguit que aquells que venen a delinquir siguin castigats amb tota la duresa de la llei”.

Un dels objectius de la formació liderada per Lanero és “erradicar la venda de drogues al poble, que causa alarma i mala imatge”. “Continuaré lluitant per garantir la seguretat, el civisme i la tranquil·litat dels nostres veïns perquè la Jonquera sigui un poble més segur i més acollidor”, afegeix.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...