Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú diversifica les accions promocionals amb la campanya 'Besalú és el que tu vols'

Besalú, Vila Comtal  -  21/03/2023  -  21:38

El consistori desplega la promoció econòmica entorn del comerç, la cultura, el turisme i l'esport


Besalú és el que tu vols

Besalú és el que tu vols



L'Ajuntament de Besalú engega la campanya "Besalú és el que tu vols" per impulsar els punts forts de la vila comtal, com el comerç o la cultura d'una forma diversificada. La campanya de promoció econòmica es desfragmenta en quatre àmbits per "impulsar diferents apartats que ja existeixen, però d'una manera més transversal amb el format 'Besalú és", explica el regidor German Mas.

Així, dins l'etiqueta genèrica "Besalú és el que tu vols" es desplegaran quatre propostes trimestrals: Besalú és cultura, Besalú és turisme, Besalú és esport i Besalú és comerç. 
 
Durant un trimestre, es promouran activitats relacionades amb l'àmbit temàtic corresponent, per potenciar durant tres mesos les propostes culturals, les relacionades amb l'oferta turística del municipi o les de comerç, per fer-lo atractiu tant per als veïns com per als visitants, per exemple.

Mas detalla que durant els mesos dedicats al turisme es posaran en marxa visites teatralitzades i s'obriran espais que habitualment no es poden visitar, mentre que en el trimestre dedicat a l'esport es promouran iniciatives adreçades especialment a la gent que fa senderisme o ciclisme a la vila comtal, un tipus de públic que Besalú comença a consolidar. «És una qüestió que volem lligar a les rutes, com la de patrimoni industrial o del ferro, perquè la gent descobreixi tot aquest llegat mentre fa esport», apunta Mas.
 
El calendari per posar en marxa la campanya s'està acabant de tancar, però el que sí que té clar l'Ajuntament és que Besalú és comerç es farà a finals d'any, per coincidir amb la campanya de Nadal.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...