Notícies més llegides




La Selva


Vidreres

El camp de futbol municipal de Vidreres estrenarà gespa properament

La Selva  -  06/02/2023  -  16:04

Les obres de substitució de la gespa ja han acabat i, a l'espera que s'ultimin els detalls, es donarà el canvi de gespa per acabat els propers dies




L'Ajuntament de Vidreres substitueix la gespa artificial del camp de futbol i les obres de millora, que van començar després de Nadal, estan pràcticament acabades. La gespa que s'està instal·lant és de darrera generació i no necessita cautxú, aquest tipus de terreny és molt més respectuós amb el medi ambient i més agradable per a la pràctica esportiva.

El motiu del canvi de gespa és el deteriorament de l'anterior, que tenia 15 anys d'antiguitat i podia causar lesions als usuaris i usuàries a causa del seu desgast.

La regidora de l'àrea, Margarita Solé, explica que: "des de l'Ajuntament apostem pel compromís, el respecte i la cura pel medi ambient. És per això que ens hem decidit per un producte totalment reciclable. Ens han informat que en els propers anys es prohibiran els camps de futbol amb base de cautxú, perquè és un producte que es considera contaminant. A Vidreres ens hem avançat substituint el cautxú per una base elàstica de polietilè i sorra de sílice".

L'empresa adjudicatària de l'obra ha estat Sport and Landscape SL, empresa especialitzada a minimitzar l'impacte en el medi ambient i compta amb la certificació en la petjada CO2 per al muntatge i desmuntatge de la gespa i la reutilització de materials.

Millores a la zona esportiva

Aquesta és una millora més de les diverses que s'han dut a terme darrerament a la zona esportiva. A banda del canvi de la gespa del camp de futbol, s'ha renovat la il·luminació del mateix equipament, també del pavelló poliesportiu, on també s'ha barnissat i pintat de nou el parquet.

El pressupost d'aquest any contempla 120.000 euros aproximadament per fer manteniments i millores a les instal·lacions esportives. Entre d'altres està previst fer una pista de volei, una actuació que s'havia demanat des de la ciutadania.


Autor: Redacció


#vidreres


#vidreres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...