Notícies més llegides



Esports


Girona

CaixaBank renova com a patrocinador oficial del Girona per tres temporades

Esports  -  06/02/2023  -  12:42

Delfí Geli, president del Girona F.C., i Josep Mª Gonzalez, director territorial Catalunya de CaixaBank, han presentat el nou acord de patrocini fins al 2025


Acord Caixabank

Acord Caixabank



CaixaBank i el Girona F.C. han subscrit un nou acord de patrocini mitjançant el qual l'entitat financera renova com a patrocinador oficial del club i soci financer per tres temporades, fins al final de la temporada 2024 / 2025. L'acord té com a objectiu reforçar el compromís i suport de CaixaBank amb el club i amb tota la seva afició.

Josep Mª Gonzalez, director territorial Catalunya de CaixaBank, i el president del Girona F.C., Delfí Geli, han presentat aquesta nova aliança en les instal·lacions de l'estadi Montilivi. Amb aquest nou compromís, l'entitat es mantindrà com a patrocinador i banc oficial del club, tal com fa des que es va iniciar la relació l'any 2010.

Pel que fa a l'operativa financera, l'acord recull l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als abonats, socis i simpatitzants de l'equip, que CaixaBank continuarà oferint en la seva xarxa d'oficines amb els colors i l'escut oficial del Girona F.C amb tots els avantatges associats a les targetes Visa contactless.

L'acord també contempla el patrocini exclusiu dins del sector financer i estableix diverses contraprestacions en concepte de drets de marca, paquets d'hospitality per a clients de CaixaBank, així com imatge a l'estadi Montilivi i en els diferents canals de comunicació del club. Al mateix temps, el renovat compromís permetrà a CaixaBank desenvolupar, activar i coordinar conjuntament amb el club accions innovadores, tant digitals com presencials, dirigides als aficionats.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

Fa 12 anys CaixaBank va ampliar la seva aposta pel futbol per a convertir-se en el banc de referència dels equips i les seves aficions. Aquesta estratègia, canalitzada sota l'etiqueta #ElFútboldetodos, li ha consolidat com a patrocinador oficial del 80% d'equips de futbol professional masculí, ja que compta amb 15 equips de Primera Divisió i 16 de Segona Divisió. A més, l'entitat financera és patrocinador de 9 dels 16 equips de la Primera Divisió femenina.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a divulgar valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de #ElFútboldetodos, CaixaBank impulsa múltiples activacions amb l'objectiu d'acostar els clubs als seus aficionats al mateix temps que avança en la generació de negoci. En cada acord, l'entitat financera es vincula amb els clubs per a oferir experiències úniques als seus socis i aficionats i, al mateix temps, promoure avantatges financers exclusius.

L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als aficionats de cada equip per a convertir-los en clients, així com a aprofitar noves oportunitats comercials fruit d'accions acordades amb els clubs de futbol patrocinats.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...