Notícies més llegides





Esports


Llívia

El futbolista Andrés Iniesta organitza a Llívia el seu primer campus internacional a Catalunya

Esports  -  30/01/2023  -  17:08

La Iniesta Academy Internacional Summer Campus serà a la Cerdanya, del 2 al 15 de juliol, amb més de 100 jugadors nacionals i internacionals




El futbolista internacional, exjugador del FC Barcelona i de la selecció nacional espanyola —i, actualment, a les files del Vissel Kobe—, Andrés Iniesta, organitzarà a Llívia (Cerdanya), el seu primer campus internacional a Catalunya. La concentració d'esportistes nacionals i internacionals —la Iniesta Academy Internacional Summer Campus— es farà durant els dies 2 al 15 de juliol del 2023, en què s'espera una inscripció superior als 100 futbolistes, d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys. L'esdeveniment esportiu es duu a terme mitjançant la Iniesta Academy, "el projecte personal d'Andrés Iniesta que sorgeix de la seva pròpia motivació per acostar-se a la formació dels nens i de tornar-li a la comunitat del futbol allò que el futbol li ha donat", segons ha explicat el Global Head d’Iniesta Academy, Bekiu Kim.

Iniesta Academy aplica una metodologia d'entrenament basat en la forma de veure i entendre el futbol d'Andrés Iniesta i que com a objectiu busca el desenvolupament dels nens a nivell tècnico-tàctic perquè entenguin sobretot la importància que té la presa de decisions intel·ligents al camp. Companyonia, passió, diversió, esforç són alguns dels valors que treballa el grup present al campus. Des del punt de vista tècnic, els participants en l'estada treballen aspectes com el domini de la pilota, l'associació, el control espai- temporal i la verticalitat.

Iniesta Academy ha informat que en aquesta primera edició, a Llívia, s'organitzarà un torneig d'estiu "la Iniesta Cup, on els nens podran viure l'experiència de la competició en format de torneig on a més podran aplicar els coneixements apresos a les sessions d’entrenament". Segons revelen els organitzadors, es comptarà amb la participació de nens i nenes de les diferents acadèmies d'Iniesta Academy com ara Japó, Singapur, USA, Panamà, Mèxic, Veneçuela, Espanya i molts més.

Durant el campus els jugadors s'allotjaran als establiments hotelers de Llívia i s'aprofitaran de les instal·lacions esportives de nivell, com ara el camp de futbol, el parc de Sant Guillem i el pavelló esportiu local. Aquestes instal·lacions acullen, habitualment, durant l'any un altre tipus de competicions i estades esportives de nivell. Cal destacar que per al desenvolupament de l'esdeveniment l’Ajuntament de Llívia col·laborarà amb els organitzadors.

Aquest matí, els responsables de la Iniesta Academy han presentat el projecte a l'Ajuntament de Llívia. L'acte ha comptat amb la presència dels membres de l'equip de govern i una delegació de l'acadèmia esportiva, encapçalada pel director esportiu, Quim Ramon. També hi ha assistit membres de l'equip col·laborador en l'organització de l'esdeveniment, Stage Esportiu (Pyrénees Cup), a més de Pol Rodríguez, COO de NSN (Never Say Never) i Bekiu Kim, Global Head d'Iniesta Academy. Finalment, també hi ha hagut representació dels establiments que acolliran els esportistes en la seva estada a Llívia: Alberg Anna Maria Janer (Fundació Pere Tarrés) i Hostal Rusó.


Autor: Redacció


#llivia


#llivia






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...