Notícies més llegides




La Selva


Riudellots de la Selva

Riudellots celebra els cinc anys del Cos de Guàrdia Municipal

La Selva  -  28/01/2023  -  15:27

S'han reconegut els agents en un acte públic i s'ha inaugurat la nova seu


Ajuntament de Riudellots

Ajuntament de Riudellots



L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha celebrat els cinc anys de la posada en funcionament del Cos de Guàrdia Municipal. Durant l'acte s'ha fet un reconeixement públic a tots els agents que formen o n'han format part del cos i s'ha inaugurat el nou local de la seu del Cos de Guàrdia.

El servei va entrar en funcionament el setembre de 2017 com a Vigilants Municipals de Riudellots, que més endavant ha passat a denominar-se Cos de Guàrdia Municipal. Es va posar en marxa amb dos agents i un vehicle per custodiar i vigilar els béns, instal·lacions i dependències municipals; ordenar i regular el trànsit dins el nucli urbà; participar en les tasques d'auxili al ciutadà i de protecció civil i vetllar pel compliment dels reglaments, de les ordenances, dels bans i de les resolucions. La plantilla es va ampliar el 2020.

El darrer any el cos va fer 169 informes i actes, va aixecar 149 denúncies de trànsit i una assistència per aturada cardiorespiratòria. Pel que fa a tràmits de vehicles abandonats, se n'han comptabilitzat 15 i s'han fet 11 assistències en accidents de trànsit dins del nucli urbà. En l'àmbit de serveis socials s'ha actuat en una assistència per temptativa de suïcidi, una comprovació d'abandonament de menors i una de persona gran que viu sola.

L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura ha recordat durant l'acte que des dels seus inicis el Cos de Guàrdia va estar reforçat amb la contractació d'un servei de seguretat privada per cobrir les nits, dies festius i caps de setmana i poder vetllar pel manteniment de l'ordre públic i la seguretat de la ciutadania i els seus béns.

Roura ha destacat que durant l'estat d'alarma el Cos de Guàrdia Municipal va tenir un paper molt actiu vetllant pel compliment de les normes i restriccions en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i donant avisos mitjançant el sistema de megafonia del vehicle logotipat.


Autor: Redacción


#riudellots


#riudellots





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...