Notícies més llegides



Actualitat Girona


Ripoll

CaixaBank signa un acord amb Associació Leader del Ripollès per fomentar l'emprenedoria rural

Actualitat Girona  -  18/11/2022  -  15:23

L'objectiu de l'acord és crear ocupació, fomentar l'emprenedoria i fixar població en l'entorn rural




CaixaBank i l'associació Leader Ripollès Ges Bisaura han signat un acord amb el propòsit de crear ocupació, fomentar l'emprenedoria i fixar població en l'entorn rural. El conveni ha estat signat per Joaquim Colomer, president de l'entitat, i Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank.

El programa Leader Ripollès Ges Bisaura rebrà una aportació de 10.000 euros per part de CaixaBank que es destinarà a finançar les activitats relacionades amb l'organització i difusió d'un programa de suport a l'emprenedoria rural per part de l'entitat amb l'objectiu de generar ocupació i fixar població en l'entorn rural.

L'entitat posarà en marxa el projecte d'incubadora rural amb dues linies d'actuació. Per una banda, el programa Leader Ripollès Ges Bisaura realitzarà una convocatòria a emprenedors rurals per la concessió de quatre ajudes directes de 1.000 euros a 4 projectes innovadors i amb capacitat de generació ocuparació en poblacions de menys de 10.000 habitants. Aquests projectes seran seleccionats i escollits per la junta directiva del programa Leader Ripollès Gest Bisaura. A més, CaixaBank oferirà als 4 projectes seleccionats la possibilitat d'incorporar-se a la incubadora rural online que ha posat en marxa de la mà de Rural Talent, per connectar-los amb altres emprenedors rurals i oferir-los una formació transversal online de fins a 35 hores.

Per altra banda, l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura realitzarà un programa de formació, assessorament i acompanyament a emprenedors, amb un impacte de 25 hores formatives a 25 emprenedors rurals. CaixaBank col·laborarà a través del voluntariat i suport a l'educació financera d'aquests emprenedors.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha assenyalat que el programa és un pas endavant amb l'estrategia d'enfortiment de l'ecosistema rural d'empreses i persones emprenedores, en una aposta conjunta pel desenvolupament econòmic i la innovació en els models de negoci en entorns rurals.

Sobre l'Acció Social de CaixaBank

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L'entitat, referent en banca socialment responsable, manté una actitud de servei envers els seus clients i tota la societat en general.

L'impuls d'iniciatives d'acció social i el foment del voluntariat són una manera de contribuir a donar resposta als reptes que demana la societat, alhora que, a través de l'activitat financera, l'entitat ofereix serveis i solucions per a tot tipus de persones.

L'estratègia d'Acció Social se centra a fomentar accions socials pròpies, d'altres en col·laboració amb la Fundació "la Caixa", així com altres aliances que s'impulsen directament des del banc. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya, amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals implementant els programes des de la proximitat, així com donar suport a la Fundació "la Caixa" en la canalització de les ajudes econòmiques a les entitats socials.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...