Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Salt ofereix un servei de cura d'infants per a fomentar la conciliació familiar

+ Notícies  -  10/11/2022  -  16:21

El temps màxim d’estada és de tres hores continuades durant tres dies a la setmana


Minuts Menuts

Minuts Menuts



L’Ajuntament de Salt, a través del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, ha engegat aquest octubre un nou servei de cura puntual per infants de 0 a 6 anys. D’aquesta manera, les famílies podran disposar d’un servei de cangur per a poder a fer gestions, formació, recerca laboral o gaudir d’un temps de respir. El servei Minuts Menuts s’ubica a l’espai SOM Salt i és obert a tota la ciutadania de Salt.

Segons la primera tinenta d’alcaldia i regidora d’Acció Social, Ciutadania i Comunitats, Margarita de Arquer, “amb el Minuts Menuts oferim un recurs de proximitat lúdic, educatiu i d’atenció social per la cura temporal d’infants, amb l’objectiu de millorar la conciliació de les famílies de Salt”.

 Minuts Menuts, ubicat a l’equipament municipal SOM Salt al carrer Anselm Clavé, va obrir el 10 d’octubre i ja compta amb una vintena d’infants inscrits. És obert de dilluns a divendres, de 8.15 a 12.15 hores, i les tardes de dimarts, dimecres i dijous en horari de 15.00 a 18.00 hores.

 L’Ajuntament de Salt ha promogut aquest servei, gestionat pel Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes a través del programa Temps per Cures i el Plan corresponsables (2021-2023) de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i per la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat.

 Amb l’obertura del Minuts Menuts, segons de Arquer, “fem una aposta per ampliar els serveis d’intervenció educativa no formal existents al municipi i, a la vegada, cobrim la demanda d’un servei que permet donar espai personal a les famílies.” El servei actualment està en fase pilot, és per això que durant aquest 2022 serà gratuït per a les totes famílies.

 El temps màxim d’estada és de tres hores continuades durant tres dies a la setmana. En general, no és necessari fer una reserva de plaça, ja que el servei s’entén com un espai que vol donar resposta a aquelles necessitats no previstes i/o gestions puntuals. Cal avisar en 24/48 hores d’antelació trucant al 616 887 101 o mitjançant un missatge de correu electrònic a l’adreça minutsmenuts@cbs.cat


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...