Notícies més llegides




+ Notícies


Reus

SAP-FEPOL assistirà divendres a una reunió “definitiva i clau” sobre la Sala 112 de Reus

+ Notícies  -  09/11/2022  -  23:05

L’organització sindical dels Mossos d’Esquadra subratlla que hi assistirà “amb voluntat d’acord i una bateria d’exigències”




Les organitzacions sindicals representatives del cos de Mossos d’Esquadra han estat convocades a una reunió aquest divendres (9h) que ha de resultar definitiva per tal de garantir el bon funcionament de la Sala 112 de Reus. Així ho ha assegurat el sindicat policial SAP-FEPOL, que serà present a la trobada, i que a través d’un comunicat ha assenyalat que hi faran acte de presència “amb la intenció de sortir amb una solució definitiva i immediata que posi punt final  a la penosa situació que els Mossos i les Mosses (no només de la Sala 112, sinó també de la resta de coordinació) han vingut patint aquests anys”. 

“Considerem la de divendres una reunió clau pel futur de la Sala 112 de Reus i de la resta que encara resten obertes. I la considerem clau perquè en cap cas pot tornar a succeir el mateix que ha succeït amb les moltes altres reunions que han precedit a la que es durà a terme divendres, les quals van quedar amb promeses i incompliments”, afegeix el col·lectiu a la nota informativa, on també fa referència a les expectatives de cara a la trobada: “Hi assistirem amb voluntat d’acord i amb una bateria d’exigències que esperem que siguin escoltades en pro de la salut de les persones membres del cos de Mossos d’Esquadra i de les seves condicions laborals”. 

Un conflicte amb recorregut

Al comunicat, SAP-FEPOL també fa referència a l’històric d’aquest conflicte, present des de mitjans de 2020. El mateix sindicat ja va emetre un comunicat el passat 7 de novembre on preveia una Grip Blava de cara al 10 de novembre: “Davant la greu situació de la Sala, davant la ignorància continuada de les peticions d’auxili dels efectius policials i davant les greus conseqüències per a la seva salut, la nostra organització sindical preveu una quantitat important d’indisposicions justificades per causes mèdiques”. En aquesta mateixa nota, el sindicat esperava ser convocat “de manera urgent” a una reunió. Una trobada que, finalment, es produirà. 


Autor: Redacció


#mossos #112 #reus


#mossos #112 #reus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...