Notícies més llegides



Política


Girona

Veray lamenta que s’hagi penjat una pancarta amb el lema ‘Girona s’allibera’ a l’Ajuntament de Girona “amb total impunitat”

Política  -  01/10/2022  -  13:59

El president del PPC a Girona acusa l’equip de govern de “sectari” per permetre aquesta acció, que ha tingut lloc durant el cinquè aniversari de l’1 d’octubre


Moment de pujar al balcó Ajuntament

Moment de pujar al balcó Ajuntament



El president del Partit Popular de Catalunya a Girona, Jaume Veray, ha lamentat avui que un grup de persones hagin penjat aquest matí una pancarta, amb el lema 'Girona s'allibera', a la façana de l'Ajuntament de Girona. Segons Veray, els manifestants s'han congregat al voltant de quarts de dotze del matí, "amb mono blanc i cara tapada", i han realitzat aquesta acció -coincidint amb el cinquè aniversari de l'1 d'octubre- "amb total impunitat". En aquest sentit, el representant polític es pregunta per què l'actuació no ha comptat amb la intervenció de la Policia Local o els Mossos d'Esquadra.

"Tothom pot pensar el que vulgui, però el que no pot ser és que unes quantes persones es puguin penjar al balcó de l'ajuntament amb tota la impunitat", apunta Veray, que també es qüestiona les reaccions que hauria suposat la mateixa acció, però amb una "bandera pirata o del Reial Madrid, per exemple".

Així, el president del PPC a Girona acusa "l'equip de Govern, a l'Ajuntament de Girona i l'alcaldessa Marta Madrenas de sectaris". "No pot ser que quatre encaputxats pugin, sense que ningú els impedeixi, al balcó de l'Ajuntament a penjar una pancarta. Crec que si fos una pancarta que no estigués vinculada amb aquest tema no tindrien tantes facilitats", afegeix Veray, que també ha tingut paraules per a la delegada del Govern a la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral: "Actua amb un sectarisme total, no és capaç d'enviar els Mossos o la Policia Local per protegir l'Ajuntament. Pujar al balcó d'un edifici oficial com a mínim s'hauria d'haver impedit".

"Hi ha una altra manera de fer a Girona, i esperem que a les pròximes eleccions municipals això es noti. Des del Partit Popular volem seguretat, convivència i legalitat. El dia 1 d'octubre no hi ha res a celebrar, però tampoc hem de permetre estirabots com el d'avui", ha conclòs.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...