Notícies més llegides



+ Notícies


Sant Gregori

Sant Gregori destina més de 600.000 euros en la millora d’equipaments esportius

+ Notícies  -  28/09/2022  -  20:29

Els treballs al pavelló municipal i al camp de futbol concentren la gran majoria de la partida pressupostària


Equipaments esportius

Equipaments esportius



L’Ajuntament de Sant Gregori ha destinat més de 600.000 euros en millorar els equipaments esportius durant aquest 2022. Bona part d’aquesta partida s’ha destinat al pavelló municipal, on aquest estiu s’ha renovat el paviment i durant la tardor s’hi realitzaran altres actuacions, com ara un recobriment de fusta a la part del fons i a l’entrada, un canvi del terra a l’entrada i d’algunes de les finestres de la pista o el pintat de les parets interiors. A més, la instal·lació d’una grada serà una de les altres novetats, i per completar la inversió en aquest equipament es farà un nou espai per a activitats dirigides.  

Els treballs, però, no acaben aquí. Així, al pavelló també s’hi estan ampliant els vestidors, amb l’objectiu de disposar de sis vestidors en total. Aquesta obra, prevista i subvencionada dins del PUOSC de la Generalitat, ha permès realitzar un anellament de l’aigua potable que alimenta la instal·lació. L’Ajuntament també té prevista una altra acció: el canvi de portes d’emergència, que es farà el 2023.

L’altre gran espai que ha concentrat una bona porció del pressupost és el camp de futbol. En aquest sentit, s’hi ha renovat la gespa artificial i també s’ha pavimentat la part de davant del local social on es col·locarà un nou tendal a les pròximes setmanes. Paral·lelament, hi ha previst construir una petita grada al camp de futbol-7, així com cobrir la grada del camp principal. Finalment, en aquesta instal·lació també hi està prevista la millora dels tancaments dels vestidors i la instal·lació de plaques tèrmiques -inversió sol·licitada dins d’un paquet de subvencions amb Fons Europeus-, així com el canvi a LED dels llums del camp (aquesta última acció, prevista pel 2023). 

D’altra banda, a les pistes de tennis municipals, on es va canviar el paviment fa uns anys, enguany s’hi ha instal·lat una nova coberta a les grades.

Equipaments “de qualitat”

L’alcalde, Quim Roca, detalla que aquestes accions contribueixen a tenir “uns equipaments esportius de qualitat en un moment de coincidència, també, amb el creixement de les entitats i de les activitats esportives al municipi”. Al mateix temps, el batlle reconeix que un segon pavelló d’esports “és indispensable” per tal de consolidar aquest creixement, i que precisament hi estan treballant “d’una manera lligada amb el desenvolupament del sector sud del polígon industrial”.


Autor: Redacció


#santgregori


#santgregori





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...