Notícies més llegides




Política


Toledo

Jaume Veray: “Hi ha una altra manera de fer govern i d’explicar les coses, la manera de governar del Partit Popular”

Política  -  18/09/2022  -  15:54

El president del PP de Girona ha assistit aquest cap de setmana a la 25a Interparlamentària de la formació, que ha tingut lloc a Toledo


Jaume Veray a Toledo

Jaume Veray a Toledo



Jaume Veray




El president del Partit Popular de Girona, Jaume Veray, ha assistit aquest cap de setmana a la 25a Interparlamentària de la formació popular que ha tingut lloc a Toledo, on ha posat damunt la taula “temes importants que preocupen a la gent del carrer”. “Ho hem fet davant d’un Govern preocupat només per ell mateix i que no pren solucions”, ha continuat Veray, abans d’afegir “que hi ha una altra manera de fer govern i d’explicar les coses: la manera de governar del Partit Popular i d’Alberto Núñez Feijóo. 

“Queda molt de temps, però hem d’anar explicant quines són les mesures: ho anirem detallant més endavant a Girona i a la resta d’Espanya. Avui s’ha fet una bona feina, s’han trobat aquestes solucions i hem animat a la gent a continuar creient amb el Partit Popular”, ha apuntat el president de la formació popular a la demarcació gironina, que també ha aprofitat l’altaveu que ofereixen les xarxes socials per expressar-se: “Som l’altaveu de les reformes que Espanya necessita. Debatrem les solucions als problemes reals dels espanyols. Estarem a l’altura d’un gran país”. 

La Interparlamentària d’aquests dies ha aplegat a parlamentaris nacionals, regionals i europeus del partit, en un acte que té com a objectiu establir les bases d’un programa electoral coordinat i on han de tenir un protagonisme rellevant els presidents autonòmics de la formació. En aquest sentit, cal recordar que els comicis locals i autonòmics ja treuen el cap a l’horitzó (maig). 

La reunió s’ha celebrat aixoplugada sota el lema ‘A la altura de un gran país’, i ha reforçat especialment el treball intern per tal d’organitzar i jerarquitzar els grups de Feijóo en el Congrés, el Senat, l’Europarlament i els parlaments de cada comunitat autònoma.


Autor: Redacció


#toledo #girona #jaumeveray #pp


#toledo #girona #jaumeveray #pp





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...