Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L’Ajuntament de Salt segueix endavant amb la planificació per millorar l’enllumenat públic amb una nova inversió de 85.775 euros

+ Notícies  -  15/09/2022  -  20:06

Aquesta actuació s’uneix a la que durant aquest 2022 es va executar al carrer Major




L’Ajuntament de Salt continua donant compliment a la planificació per millorar la xarxa viària i, en aquest cas, l’enllumenat públic. En aquest sentit, durant les properes setmanes s’iniciaran actuacions a diversos carrers de la ciutat, unes obres que compten amb un pressupost de 85.775 euros i un termini d’execució de quatre mesos.
Concretament, se substituiran les lluminàries tradicionals per les de tecnologia LED als carrers Alfons Moré, Miquel Martí i Pol i Pla de Salt.També està previst instal·lar-ne al circuit de Pump Track així com la renovació del quadre elèctric i de les seves línies de la xarxa que són les que cobreixen els carrers Isaac Albéniz, Pintor Fortuny i carrer Major.

Per últim, també es canviaran a LED les lluminàries del carrer Llarg, entre el carrer Sant Joan i la Plaça de la Vila, incloent-hi la plaça del pati del Teatre. El regidor de Territori de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, explica que “continuem donant continuïtat a les diverses inversions que teníem planificades per aquest mandat i que ens estableixen tota una sèrie de prioritats que anem executant progressivament”.

Per la seva banda, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, afegeix que “la millora de la il·luminació als nostres carrers és una demanda que ens han traslladat els veïns i veïnes dels barris de la ciutat i, amb responsabilitat i sent conscients d’aquesta petició, aquestes inversions estan incloses de forma prioritària en les destinades a millorar de la xarxa viària de Salt”.
Actuació al carrer Major
El nou paquet d’actuacions per millorar l’enllumenat de Salt arriba després que a principis d’aquest any 2022 hagin finalitzat els treballs de millora de la il·luminació del carrer Major de Salt, concretament al tram que va del carrer Cervantes a la Travessia de Santa Eugènia.
L’actuació va comptar amb un pressupost de 31.698 euros.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...