Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa és escenari d’una campanya mundial de la nova temporada de la famosa sèrie 'Rick i Morty'

La Selva  -  02/09/2022  -  12:14

La productora internacional Warner Bros està treballant aquests dies a la població, juntament amb les empreses Spot Locations i Tecmolde


Campanya Rick & Morty

Campanya Rick & Morty



Londres, Sydney, Ciutat de Mèxic, Malibú, Atlanta, Ciutat del Cap, Toronto…totes aquestes ciutats, que són icones internacionals, què tenen a veure amb Tossa?

La resposta és que Tossa, juntament amb totes aquestes ciutats, ha estat seleccionada per la productora internacional Warner Bross per ser escenari d’una campanya de promoció de la nova temporada de la famosa sèrie Rick&Morty. 

La campanya ja s’està portant a terme a Tossa i tindrà una durada de deu dies. És una producció de Warner Bros, juntament amb Spot Locations i Tecmolde. En concret, s’han col·locat diversos elements característics de la sèrie per la Vila Vella perquè vinguin els fans i s’hi facin fotos. Només a Instagram, la sèrie té prop de 6 milions de seguidors i la campanya a Tossa ja porta més de 60.000 likes en menys de 24 hores.

Rick&Morty és una sèrie còmica d’aventures i ciència-ficció que tracta temes filosòfics, científics, tecnològics i psicològics. L’argument es basa en les desventures d'un cínic científic boig, Rick Sanchez, i el seu irritant i fàcilment influenciable net, Morty Smith. La sèrie es descriu com a "poc convencional i a vegades tosca... però la conclusió és que funciona".  Ha rebut aclamació popular per la crítica mundial, amb una qualificació d'aprovació del 97% per part dels crítics i del públic més jove.

A banda, la sèrie ha estat premiada amb diversos premis:

El 2014: el BTVA Voice Acting Awards.

El 2015: IGN Awards, IGN People's Choice Award, BTVA Voice Acting Awards, BTVA Voice Acting Awards, IGN Awards, IGN People's Choice Award.

 El 2016: BTVA Voice Acting Awards, Gold Derby Awards.

El 2017: Teen Choice Awards, IGN Awards, IGN People's Choice Award.

El 2018: Critics' Choice Television Awards, Annie Awards, Golden Reel Awards, BTVA Voice Acting Awards, Saturn Awards, Teen Choice Awards.

L’alcalde Ramon Gascons afirma que “aquests premis demostren una trajectòria d’aclamació per part del públic jove i dels aficionats a les sèries de ciència-ficció. No és d’estranyar que la sèrie compti amb més de 6M de seguidors. I tots ells no només visualitzaran Tossa a través de les xarxes socials, sinó que a més se’ls convidarà a descobrir la localització del “monstre” que tenim instal·lat a Es Racó a través de pistes i jocs que hi ha a la seva pàgina oficial https://rickandmorty.com/locations/.

En aquest sentit, Gascons afegeix que “una vegada més, el patrimoni de Tossa i la bellesa de Vila Vella i de la bahia posicionen la població en escenaris per a produccions de sèries/pel.lícules a nivell internacional. I ara, amb aquesta, veurem per primera vegada la nostra vila en un escenari de ciència-ficció sense precedents, que de ben segur, obrirà la porta a noves col.laboracions”.

Finalment, l’alcalde conclou “agraïnt a tot l’equip de la Warner el treball que han estat fent aquests mesos perquè aquesta campanya sigui un èxit”.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...