Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Set joves de Salt becats per l'Ajuntament inicien la formació de monitor esportiu que imparteix el Consell Esportiu del Gironès

+ Notícies  -  30/06/2022  -  19:25

El Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE) permet obtenir el reconeixement d’inscripció al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya


Beques CIATE Salt

Beques CIATE Salt



Aquesta setmana set joves de Salt becats per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt han iniciat el curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu impartit des del Consell Esportiu de Gironès a partir del Programa Referent d’Ocupació. La formació té l’objectiu de facilitar la seva emancipació i esdevenir referents positius per als més petits del municipi.

Aquest curs permet treballar com a monitor/a d’activitats poliesportives en casals, estades i/o campus esportius organitzats per consells esportius, ajuntaments, patronats municipals, AMPAs, centres educatius i entitats esportives.

Els set joves han estat seleccionats per la seva passió per l’esport i per haver-lo practicat.

  • L’Elodie i en Yefry estan vinculats al Club Bàsquet Salt, ell com a jugador i ella com a entrenadora dels més petits del club.
  • La Carla i la Yanira han estat molts anys jugadores de futbol, i la Carla actualment és membre del club Swimfaster de Salt, on competeix en natació.
  • L’Anna porta molts anys jugant a handbol a la Unió Esportiva Sarrià.
  • En Nabil, és jugador de futbol al CF Sta. Eugènia.
  • L’Ousama practica kickboxing i també ha jugat a futbol.

Tal i com expliquen, “fer aquest curs representa per a nosaltres una oportunitat de transmetre als més petits els valors esportius i poder treballar en allò que més ens agrada, l’esport”.

 Tots ells, tenen setze anys o més i titulació d’ESO, els dos únics requisits per realitzar el curs, el qual consta de 100 hores teòriques i 150 hores de pràctica que han de realitzar en una entitat esportiva.

 Des del Programa Referent d’Ocupació juvenil, programa impulsat pel Servei Públic d’Ocupació i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació juvenil i el Fons Social Europeu, també es becarà a joves de Salt per realitzar la formació de Tutor/a de joc, formació en l’arbitratge pedagògic per les lligues escolars de futbol 7.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...