Notícies més llegides



La Selva


Sant Hilari Sacalm

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana instal·lada dins una nau ocupada a Sant Hilari Sacalm

La Selva  -  29/06/2022  -  13:36

Pel que fa als detinguts, tots ells amb antecedents, van passar el dia 28 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs




Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 27 dos homes, de 48 i 50 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El dia 23 de juny els mossos d'aquesta comissaria van saber de la possible existència d'una plantació de marihuana dins una nau industrial ocupada il·legalment al polígon industrial Mas Garrigàs de Sant Hilari Sacalm (Selva Interior).

Els investigadors van iniciar les indagacions i van comprovar que des de l'exterior de la nau es percebia una forta escalfor i de l'interior s'escoltava soroll d'aparells de maquinària de ventilació i refrigeració.

El matí del 27 de juny efectius de la comissaria de Santa Coloma de Farners van adreçar-se davant l'esmentada nau amb el propietari per fer comprovacions, en el moment en què es van obrir les portes d'accés van observar que dins hi havia un gran hivernacle ple de plantes de marihuana.

També van comprovar que a l'interior a part de la zona de l'hivernacle perfectament delimitat amb planxes de pladur, també hi havia dipòsits d'aigua, cables que entraven dins la nau i aparells d'aire condicionat, focus, ventiladors i extractors i tota la instal·lació necessària pel creixement òptim de les plantes. Hi van localitzar un total de 1800 plantes de marihuana.

També es va descobrir que la nau presentava la connexió a la xarxa elèctrica manipulada. Hi havia una doble escomesa connectada directament sense passar pel comptador amb el greu perill d'incendi que comportava.

Davant les evidències, els mossos van detenir dos homes que es trobaven en aquell moment dins la nau.

Pel que fa als detinguts, tots ells amb antecedents, van passar el dia 28 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...