Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

El vas petit de la piscina municipal a l'aire lliure de Salt romandrà tancat fins aquest dimecres 22 de juny per una descompensació del PH i el clor

+ Notícies  -  21/06/2022  -  15:44

El vas gran de la piscina municipal a l'aire lliure de Salt està dins els paràmetres habituals i aquesta tarda ja s'obrirà al públic


Piscina Salt

Piscina Salt



Aquest matí 11 nens i nenes d'entre 5 i 6 anys de l'Escola El Pla han patit una intoxicació lleu mentre es banyaven al vas petit de la instal·lació. A les 10.30 hores han estat traslladats al CAP Salt 2 on han estat donats d'alta una hora després.

Des de l'Ajuntament s'han encarregat analítiques als laboratoris CECAM de Celrà que han establert que els paràmetres de PH i Clor estaven descompensats i, per aquest motiu, el vas petit de l'equipament romandrà tancat fins demà dimecres 22 de juny. Durant aquesta tarda es buidarà tota l'aigua per, posteriorment, tornar-la a omplir amb els paràmetres adequats.

Durant els propers dies, l'equip tècnic de l'Ajuntament de Salt reforçarà el control dels valors del PH i del clor de la piscina a banda del que fa habitualment l'empresa encarregada del manteniment de la piscina.

Paral·lelament, des del consistori s'ha obert una investigació per definir els motius pels quals l'aigua del vas petit no estava dins els paràmetres adequats i si, a partir de les conclusions a les quals s'arriba, se'n deriven responsabilitats envers l'empresa responsable del manteniment.

El vas gran de la piscina municipal a l'aire lliure de Salt està dins els paràmetres habituals i aquesta tarda ja s'obrirà al públic.


Autor: Redacció


#piscina


#piscina #salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...