Aquest dissabte 19 de febrer es va dur a terme la consulta per resoldre el canvi de nom del carrer General Fuensanta de Ripoll. Els veïns i veïnes van poder votar per escollir entre les tres opcions que es proposaven. L’Ajuntament va facilitar una mesa al mateix barri que va estar oberta de les 11 h del matí a les 13.30 h del migdia, sense incidències. Un cop finalitzat el temps de votació, els resultats van ser els següents:

  • Carrer dels Ferroviaris: 33 vots
  • Carrer de la Cooperativa “Sant Eudald”: 15 vots
  • Carrer del Ferrocarril: 7 vots
  • Paperetes nul·les: 2
  • Paperetes en blanc: 0

En total es van recollir 57 paperetes, el que suposa el 46% del total del cens que podia participar, tenint en compte que per cada habitatge es podien emetre dos vots, un per part de la propietat i un altre per part de la residència (empadronats a l’habitatge). El carrer dels Ferroviaris, doncs, és la proposta que ha guanyat més suports entre els veïns/es del barri.

Un cop escollit aquest nom, primerament l’Ajuntament en farà l’aprovació formal en sessió plenària. Posteriorment, i tal com es va comprometre, el consistori s’encarregarà de comunicar el canvi a administracions, companyies de subministraments i altres serveis. També s’arbitrarà un assessorament i suport administratiu als veïns i propietaris per a qualsevol cas no previst.