Aquest dimarts a la tarda es van entregar els premis a les persones guanyadores de la tercera edició del concurs Tardor Florida, que es va dur a terme a través d’Instagram. Es van poder presentar fotografies del 29 de setembre al 26 de novembre etiquetant a @ajuntamentderipoll i utilitzant el hashtag #tardorfloridaripoll21. Cada participant podia presentar un màxim de 3 fotos, i del 3 al 8 de desembre es va passar a la fase de votació: es van penjar totes les fotografies presentades al perfil de l’Ajuntament i van guanyar les dues que van obtenir més “M’agrada”.

Els premiats van ser, en primera posició, Helena Verdaguer (@helenaverdaguerribas) que va guanyar amb una fotografia del passeig Ragull que va obtenir fins a 703 “M’agrada”; mentre que en segon lloc van quedar Arnau Carrasco i Amin Aouragh, que van aconseguir fins a 585 “M’agrada” amb una foto que van publicar a través de l’Instagram de la @uecripolles, amb la Font del Sant com a escenari protagonista. L’alcalde Jordi Munell els va fer entrega dels guardons en un acte a l’Ajuntament de Ripoll.

Els premis entregats, amb la voluntat de potenciar els establiments locals i el producte de proximitat, van ser dos xecs de valor de 60 € per bescanviar a un restaurant local i una cistella de producte del Ripollès per la primera persona classificada i un xec de valor de 60 € per bescanviar a un restaurant local i una cistella de producte del Ripollès per als segons classificats.