Notícies més llegides





+ Notícies


Barcelona

CaixaBank i Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya renoven el seu acord per donar suport a l'activitat del sector

+ Notícies  -  18/10/2021  -  13:47

L'acord promou accions i activitats conjuntes destinades al col·lectiu professional vinculat al sector


CaixaBank

CaixaBank



CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya amb l'objectiu de continuar donant suport a l'activitat del sector. El conveni pretén mantenir unes línies de cooperació conjuntes que contribueixin a continuar fomentant el finançament del món agro i ajudar a promoure i desenvolupar l'activitat empresarial.

L'acord, signat pel director general de Negoci de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, i el president de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, Ángel Villafranca, beneficiarà a les 3.669 cooperatives agràries i ramaderes que componen l'organització i a les més d'1 milió de famílies sòcies.

Al cap d'un any en el qual a causa de la pandèmia derivada de la COVID-19, les jornades organitzades per Cooperatives Agro-Alimentàries i CaixaBank han estat telemàtiques, es reprèn la celebració d'esdeveniments presencials amb experts i tècnics del món agro. Aquests ofereixen els seus coneixements i experiència als socis de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya en uns actes de gran valor per als oïdors.

D'altra banda, CaixaBank es converteix en col·laborador permanent de la Càtedra de Cooperatives i patrocinarà la seva jornada anual i nacional, així com un dels cursos que s'imparteixen des de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya.

L'entitat amb més presència en l'àmbit rural

En l'actualitat, CaixaBank té presència a més de 2.200 municipis, i a 366 és l'única entitat amb representació.

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agroalimentari, ha consolidat el seu lideratge en aquest segment i té com a clients a un de cada tres agricultors espanyols. La proposta de valor d'AgroBank combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats dels agricultors, ramaders o cooperativistes del sector juntament amb un assessorament pròxim i integral, no sols amb el suport financer, sinó també des de la planificació conjunta, l'ajuda a la formació i l'especialització per oferir un servei realment útil.

CaixaBank fomenta el finançament responsable i sostenible com una de les seves línies d'acció prioritàries en matèria de banca socialment responsable, especialment en tot el que concerneix l'àmbit rural. En aquest sentit, CaixaBank disposa de línies de finançament específiques per a impulsar projectes que ajudin a combatre el canvi climàtic, com l'eficiència energètica o l'agricultura ecològica, buscant oportunitats a favor de la salut del planeta. Amb aquesta mena de finançaments CaixaBank contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Sobre Cooperatives Agro-alimentàries

Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya és l'organització representativa del cooperativisme agroalimentari. Desenvolupa la seva activitat representativa davant organismes, institucions i associacions nacionals i europees relacionades amb el sector agroalimentari i l'economia social.

La seva Missió és promocionar, representar i vertebrar el cooperativisme agroalimentari espanyol, impulsant un model cooperatiu empresarial, professionalitzat, amb dimensió rellevant, generador de valor i competitiu, que contribueixi a millorar la rendibilitat d'agricultors i ramaders socis i al desenvolupament sostenible del sector agroalimentari i del medi rural.

Està formada per 16 Federacions i Unions Territorials de Cooperatives Agràries (FUTs) Agrocantabria (Cooperativa de 2n grau de Cantàbria), que ofereixen els seus serveis i tenen el seu àmbit d'actuació en les seves respectives Comunitats Autònomes.

Cooperatives Agro-alimentàries presta serveis de formació, informació i assessorament a través de les seves oficines a Madrid i Brussel·les, contribuint així a la millora de l'eficàcia del cooperativisme agrari en la consecució dels seus fins econòmics, socials i humans.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...