Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

L'Aula Gastronòmica de Roses inicia la seva activitat formativa amb un curs de cuina i sala per a joves

Alt Empordà  -  05/10/2021  -  16:58

Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica, ha donat la benvinguda als participants del curs, juntament amb l'equip docent i representants de la Cambra de Comerç de Girona


Curis de cuina

Curis de cuina



L'Aula Gastronòmica de Roses inicia la seva trajectòria com a centre formatiu amb el curs de cuina per a joves que tindrà lloc fins al proper 29 de novembre. Els 9 joves inscrits rebran classes troncals i sessions específiques de cuina i sala a càrrec de l'Escola d'Hostaleria de l'alt Empordà, a més de rebre assessorament laboral personalitzat.

El curs, organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç de Girona, l'Escola de Noves Oportunitats AFPAE i l'Ajuntament, s'adreça a joves d'entre 16 i 29 anys que en l'actualitat no es troben ni estudiant ni treballant i que estan inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. Ofereix un total de 155 h de formació i es planteja com una activitat dinàmica i motivadora, amb una primera part de formació troncal sobre ocupabilitat i habilitats socials, i una segona de caràcter més específic, on s'impartiran classes de cuina i sala. A més, els participants també comptaran amb un seguiment individualitzat sobre la seva experiència actual, currículum i objectius laborals.

Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica, ha donat la benvinguda als participants del curs, juntament amb l'equip docent i representants de la Cambra de Comerç de Girona. Llorens ha destacat que "l'Aula Gastronòmica ens permet dur fins a Roses una oferta formativa d'un sector que és de gran importància per al municipi, el de la restauració, i que fins ara no comptava amb un espai òptim. D'aquesta manera, volem contribuir al fet que els joves puguin formar-se i incorporar-se com a cuiners o personal de sala en els restaurants de la vila, amb la millor preparació. Iniciem doncs una nova etapa i sumem a l'Aula la vessant formativa, una altra de les funcions per a la qual vas ser creada, a més d'acollir altres activitats com la realització de tallers per a la ciutadania, xerrades i presentacions, o sessions d'experimentació i creació per als professionals del sector".

L'Aula Gastronòmica compta amb un espai total de prop de 100 m2 dotat de cuina equipada i zona de tast, una pantalla de projecció amb càmera zenital per a la gravació de l'àrea de treball, i de graderia per a l'alumnat i públic, que permet la màxima visibilitat de les elaboracions culinàries.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...