Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

Un control policial dels Mossos d'Esquadra permet detenir el conductor d'un camió que transportava 40 quilos de cabdells de marihuana a La Jonquera

Alt Empordà  -  30/09/2021  -  09:09

El detingut, que ja ha ingressat a presó, portava la droga valorada en 73.710 euros amagada en dues bosses de grans dimensions


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Figueres i de La Jonquera van detenir el dia 27 de setembre un home de 35 anys de nacionalitat espanyola i veí de Figueres com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El migdia del 27 de setembre efectius d'ambdues comissaries estaven realitzant un control de pas a l'AP7, al punt quilomètric 5.5, en sentit nord, quan van aturar el conductor d'un camió frigorífic per fer les comprovacions pertinents. Els agents li van demanar la documentació i en acostar-se a la porta del conductor de seguida van sentir una forta olor de marihuana que provenia de dins el vehicle.

En l'escorcoll de la cabina del camió, que no transportava cap càrrega en el moment de ser aturat, van localitzar dues bosses de viatge negres de grans dimensions plenes de cabdells de marihuana.Cada bossa contenia 20 kg de cabdells envasats al buit i distribuïts en diverses bosses de plàstic transparent. Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior la droga tindria un valor de 73.710 euros.

En el marc de l'actuació policial els mossos van intervenir al conductor dos telèfons mòbils. Amb posterioritat van precintar i retirar el camió de l'autopista.El camioner va quedar detingut coma presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut, sense antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres el dia 28 de setembre, qui en va decretar el seu ingrés a presó.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...