Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú celebra la Festa Major del 16 al 19 de setembre

Besalú, Vila Comtal  -  02/09/2021  -  17:10

El pregó va a càrrec de les integrants de @canpuntades




Besalú celebrarà la seva Festa Major del 16 al 19 de setembre, adaptada a la pandèmia i vetllant per la seguretat dels assistents. És per això que se seguiran els protocols anticovid i caldrà dur mascareta, restar assegut i respectar les distàncies. Algunes activitats tenen l'aforament limitat i caldrà reservar una entrada gratuïta.

El dia 16 a la tarda s'obriran les atraccions al recinte firal i s'inaugurarà una exposició col·lectiva de fotografies organitzada per Besalux a Sant Julià.

L'endemà al matí es presentarà l'itinerari patrimoni industrial de la Vall del Fluvià en el marc del projecte europeu Poctefa-Pyfer. Ja a la tarda hi ha previst un espectacle familiar de màgia a càrrec del mag Xaxi Xixarrus i l'espectacle teatral Mamaaa!!! Ja a la nit el grup Joves Besalú ha organitzat als Claustres un concert de Pelukas.

Dissabte 18 al matí es faran tallers infantils davant l'Ajuntament, mentre que al monestir de Sant Pere se celebrarà l'ofici solemne amb l'acompanyament de la Principal de la Bisbal i el Cor Parroquial. A la tarda, la plaça de la Llibertat hi haurà audició de sardanes també amb la Principal de la Bisbal i a la mitja part les integrants de @canpuntades faran el pregó de la Festa Major. També es presentarà el capgròs de l'avi Siset fet per Carina Vilagran. El dia es tancarà als Claustres amb l'espectacle Monòlegs a la Plaça.

Finalment, el 19 al migdia hi haurà missa solemne i ja a la tarda audició de sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera i el concert Carnaval en el marc del Festival de Música de Besalú. El fi de festa el posaran el Grup de Joves Besalú amb focs artificials des del pont.


Autor: Redacció


#besalu #festamajor


#besalu #festamajor


Arxiu adjunt

Programa Festa Major





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...