Notícies més llegides




Alt Empordà


Castelló d'Empúries

L'Espiga i Timó 2021 es va lliurar a Castelló d'Empúries al personal essencial per la feina durant la pandèmia, en un acte molt emotiu

Alt Empordà  -  12/08/2021  -  12:38

Acabats els parlaments, l'alcalde i el director de l'Àrea Bàsica de Roses, Ricard Bonet, van descobrir la placa que s'ha instal·lat a l'exterior del CAP. Un reconeixement a totes aquelles persones que han contribuït en la lluita contra la Covid-19


L’Espiga i Timó 2021

L’Espiga i Timó 2021



Dimarts a la tarda va tenir lloc la cerimònia de lliurament de l'Espiga i Timó 2021. Enguany, com ja s'havia anunciat, el guardó es va voler atorgar al personal essencial que durant els primers mesos de pandèmia, van mantenir els serveis bàsics per tal de cobrir les necessitats de de la ciutadania.

A l'acte, que va tenir lloc ahir a la tarda davant del CAP de Castelló d'Empúries, hi van assistir l'alcalde, Salvi Güell, regidors de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries així com representants del personal essencial i voluntaris, que durant aquells dies es van posar al servei de la ciutadania. Entre d'altres van ser-hi presents representants del sector sanitari, dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local, dels Bombers de la Generalitat, dels serveis de subministrament d'aigua (Castelló 2000 i Aqualia), de l'empresa de neteja Cenet06, de l'Associació de Comerciants de Castelló d'Empúries i Empuriabrava, de Càrites Parroquial, de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries i una llarga llista d'entitats, de serveis considerats essencials i del voluntariat creat durant el confinament.

La cerimònia es va iniciar amb el parlament de l'alcalde que va voler agrair públicament a totes les persones la feina i el suport d'aquells moments tan difícils i va tenir també un record pels ciutadans i ciutadanes que ens han deixat a causa de la pandèmia. Seguidament van ser els i les representants del personal essencial homenatjat que van prendre la paraula: Mercè Cortés, pediatra; Maria Payán, infermera; Sara Cotta, directora assistencial de la Residència Toribi Duran; Jorge Luis Sánchez Briceño, doctor; i la representant de Càrites Parroquial, Catalina Casadevall. A través dels seus relats vam reviure la situació dels moments més crítics de la crisi sanitària i social i tots ells van voler agrair també la feina de companyes i companys així com de la ciutadania en general per la comprensió i col·laboració.

Acabats els parlaments, l'alcalde i el director de l'Àrea Bàsica de Roses, Ricard Bonet, van descobrir la placa que s'ha instal·lat a l'exterior del CAP. Un reconeixement a totes aquelles persones que han contribuït en la lluita contra la Covid-19.

Durant l'acte, el tercet de corda Ligna Música va interpretar diverses peces i va posar també punt i final a una cerimònia molt emotiva i que va aplegar un centenar de persones.


Autor: Redacció


#castello


#castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...