Notícies més llegides



La Selva


Tossa de Mar

La gastronomia, la cultura i la història es retroben en la celebració dels 70 anys de l'estrena de 'Pandora i el Holandés Errante' a Tossa

La Selva  -  21/07/2021  -  19:38

S'ha dissenyat el postre "Flam Sinatra" i el vermut "Pandora"


70 anys de Pandora a Tossa

70 anys de Pandora a Tossa



Tossa acollirà a partir de finals de juliol i fins a mitjans de setembre un seguit d'activitats per commemorar els 70 anys de l'estrena als cinemes de la pel·lícula "Pandora i el Holandés Errante". Aquest film va representar la descoberta de la Costa Brava i del municipi arreu del món, al voltant dels anys 50.

Per aquest motiu, des de les regidories de Cultura i Turisme de l'Ajuntament s'ha dissenyat un programa d'activitats que contempla diferents vessants. En la gastronòmica, restauradors locals han creat el "Flam Sinatra", un postre que conté Jack Daniels com a complement en memòria de la visita que va fer el cantant i actor Frank Sinatra durant el rodatge en saber que Ava Gardner podia mantenir un idil·li amb el torero, actor i poeta català Mario Cabré.

Aquest postre es podrà tastar als restaurants adherits al col·lectiu de la cuina tradicional tossenca. Un altre dels elements que s'ha dissenyat és el vermut Pandora, un ajuntament de Tossa de Mar beguda refrescant i glamurosa que recull essències herbàcies de la mediterrània, la potència dels destil·lats de kentucky i la guspira i vitalitat de la soda.

Revista il·lustrada, música i exposició
Al llarg dels pròxims dies, es distribuirà gratuïtament arreu de la Costa Brava, la Costa del Maresme i les ciutats de Girona i Barcelona una revista il·lustrada on s'expliquen anècdotes i curiositats del rodatge de la pel·lícula. A més, s'hi presenten les receptes per poder fer el "Flam Sinatra" i el "vermut Pandora" i tota la programació d'activitats previstes fins a finals d'agost. El cantautor Litus, que va viure uns anys a Tossa, farà un concert el proper 13 d'agost on interpretarà la cançó "Ava Gardner", que parla de nostàlgia ben portada i desamors superats.

La descoberta de la Costa Brava al món
El rodatge de la pel·lícula amb Ava Gardner i James Mason a Tossa, entre d'altres, va significar la descoberta de la Costa Brava al món sencer i va marcar un abans i un després en el món del turisme.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...