Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa engega el 5è Festival de Rumba i Música Catalana

La Selva  -  22/06/2021  -  12:46

Es portarà a terme divendres i dissabte amb "Buhos" i "Gertrudis" com a caps de cartell




Tossa celebra el 5è Festival de Rumba i Música Catalana els dies 25 i 26 de juny marcat, enguany, per les mesures de control per la Covid-19. I és que, tal i com explica l’alcalde Ramon Gascons, organitzar aquest festival ha estat una tasca difícil i plena d’interrogants”. En aquest sentit, Gascons afirma que “la planificació d’espais i horaris s’ha hagut de fer complint les obligacions marcades pel Procicat el passat 5 de juny, que eren les vigents a l’hora de concloure el programa”. Així, per exemple, les principals actuacions del popular festival s’han hagut de traslladar al camp de futbol (fins ara es celebraven a la platja) per a garantir la seguretat dels espectadors, tant de distància social com d’aforament de seients. A més, els horaris dels concerts es van establir amb les obligacions del Procicat de principis de juny, quan es limitava molt més la tasca de la restauració, i en benefici de no perjudicar l’activitat econòmica de la població. “Amb els horaris actuals dels principals concerts a les 20:30h, tothom podrà quedar-se a sopar a Tossa després”, conclou Gascons.

És obligatori reservar o adquirir l’entrada de manera anticipada per a poder accedir a tots els actes del 5è Festival de Rumba i Música Catalana.

Les entrades es podran obtenir a: http://entrades.tossademar.cat

Resta d’actes

Els més menuts també podran gaudir de la rumba, el divendres a les 18:30h a través de l’espectacle “Rumbesia”, així mateix “Los Toteros” animaran l’Av. Catalunya divendres a la nit. El dissabte 26 es farà un concert vermut amb el grup local “Sabor Rumbero”, a la Plaça de la Concòrdia. Aquesta última activitat es durà a terme en una plaça ombrívola i fresca, evitant la refrigeració artificial i es fa en consonança al PAESC - Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima, al qual està adherit l’Ajuntament de Tossa. L’actuació del grup “All Stars Trio”, el divendres, a les 22:30h. a l’Av. Catalunya, clourà aquesta cinquena edició del Festival de Rumba i Música Catalana.

Tota la informació i horaris del Festival de Rumba i Música Catalana a:

www.tossademar.cat


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...