Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva distingirà el millor treball d'emprenedoria als instituts de la Selva durant el curs 2020-2021

La Selva  -  02/06/2021  -  10:04

L'acte de reconeixement consistirà en un diploma acreditatiu a l'escola




El Consell Comarcal de la Selva distingirà el millor treball d'emprenedoria als instituts de la Selva del curs 2020-2021 el proper dimarts, dia 8 de juny. Es tracta d'un acte de reconeixement al millor treball d'emprenedoria als instituts de la comarca que hi han participat durant aquest curs.

Aquest reconeixement pretén fer palès el talent jove que hi ha a la comarca i trobar el millor treball d'emprenedoria dels instituts i cicles formatius de la Selva. Al mateix temps, també vol destacar els valors que comparteixen tant els estudiants com els emprenedors, que són la innovació, la millora contínua, l'excel·lència, la recerca del coneixement, l'esforç i el sacrifici.

Les valoracions finals es faran a través de l'Instagram live el mateix dia 8 de juny, a les dotze del migdia. L'acte, que es farà des d'El Centre Eix de Negoci de la Selva, comptarà amb el conseller d'Empresa i Ocupació de l'ens comarcal i els tècnics del Servei d'Empresa.

En aquesta primera edició hi han participat l'institut de Santa Coloma de Farners, l'Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma, l'institut Campalans d'Anglès, l'institut Rocagrossa de Lloret de Mar i l'institut d'Hostalric-Breda Vescomtat de Cabrera. Tots aquests centres han competit en una única categoria.

L'acte de reconeixement consistirà en un diploma acreditatiu a l'escola.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...