Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa tanca les inscripcions del 'Run Festival' amb 950 participants

La Selva  -  07/05/2021  -  09:23

La popular cursa, que es celebrarà el diumenge 16 de maig, inclou com a novetat d'enguany la distància "Marató", la primera que es farà a Catalunya després d'un any de pandèmia




Tossa acollirà el diumenge 16 de maig el seu popular "Run Festival" amb 950 participants, el límit marcat per l'organització de la cursa.L'èxit d'inscripcions tindrà un molt bon impacte en l'economia local, ja que la cadena hotelera que col·labora amb l'organització ha aconseguit més reserves de les previstes i, segons fonts de l'empresa, ha estat un al·licient determinant per iniciar l'obertura de les seves instal·lacions per a la temporada d'enguany.

Cal recordar que la prova va néixer com "La Mitja de Tossa", una mitja marató d'asfalt que va ser guardonada com la millor de Catalunya l'any 2016. Amb el pas dels anys, es va convertir en una oportunitat per a tots els nivells de curses d'asfalt reunint les distàncies de 5k, 10k i 21k; i des de l'any 2018 va afegir la modalitat de Trail per cobrir les necessitats de tots els esportistes de diverses disciplines i edats.

Enguany, i com a gran novetat, s'inclourà la distància "Marató" en un recorregut idíl·lic de carretera entre Tossa i Sant Feliu de Guíxols. Cal destacar que aquesta carretera està catalogada d'interés turístic i considerada com una de les millors d'Europa per a la pràctica esportiva, tant per les seves característiques tècniques com per la bellesa de la qual pot gaudir l'esportista durant el seu recorregut. Sens dubte, una de les proves més atractives del calendari.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...