Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

Detenen cinc homes en dos dies per cometre un robatori en un domicili i en una botiga de telefonia a la població de Roses

Alt Empordà  -  23/03/2021  -  16:17

Els mossos enxampen tres joves colpejant la porta d'una casa amb pedres i dos homes en un control policial quan fugien amb sis telèfons acabats de sostreure d'una botiga


Botiga Orange de Roses

Botiga Orange de Roses



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el dia 21 de març, dos homes de 18 i 33 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Badalona (Barcelonès), com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a interior d'establiment.

La tarda del 22 de març, van detenir tres homes més de 18, 20 i 24 anys, de nacionalitat marroquina i tots ells veïns de Roses, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

El primer dels fets va tenir lloc la matinada del 21 de març quan, pels volts de les quatre i mitja, agents d'aquesta comissaria van rebre l'avís de la Policia Local de Roses i de la Sala Regional de Comandament que en aquells instants s'estava produint un robatori amb força en una botiga de telefonia de l'Avinguda Jaume I de la població.

Mentre una patrulla s'adreçava a l'establiment, d'altres es van situar a les vies de sortida de la població per tal de detectar moviments de vehicles. En pocs instants, els agents van detectar i aturar un turisme ocupat per dos homes que circulava en sentit Figueres, a l'alçada de la Gran Via Pau Casals.

Entre els peus del conductor i del copilot els mossos van localitzar sis telèfons mòbils encara amb l'alarma posada, així com uns guants de treball. L'altre indicatiu policial va verificar que l'aparador tenia un gran forat causat per l'impacte d'una tapa de clavegueram i que havien arrancat sis telèfons mòbils del taulell amb la seva fixació i alarma. Els mossos els van detenir per la seva presumpta autoria.

L'endemà a la tarda, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana d'aquesta comissaria van rebre l'avís d'adreçar-se a una casa del carrer Punta del mig de la població, ja que un testimoni alertava que tres nois havien entrat dins una casa.

Quan els mossos van arribar a la finca van escoltar uns forts sorolls que provenien de darrera la casa. En apropar-s'hi van trobar tres joves que donaven cops de pedra al pany d'una porta, i com dues portes més d'accés a l'habitatge estaven forçades.

Els mossos els van localitzar dues pedres, dos tornavisos, un ganivet, tenalles, tisores i una bossa plena de roba.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents, han passat els dies 22 i 23 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual n'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.



#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...