Notícies més llegides




Política


Vilobí d'Onyar

Junts defensa el baixador del TAV i que s'executin inversions per promocionar l'aeroport

Política  -  11/02/2021  -  14:39

La cap de llista a les comarques gironines, Gemma Geis, creu que cal "descentralitzar taxes per fer-lo més competitiu"


Aeroport de Girona

Aeroport de Girona



La cap de llista de Junts a les comarques gironines, Gemma Geis, ha defensat avui "la necessitat d'executar el baixador del TAV a l'aeroport" i ha qualificat aquesta obra com una mesura clau per a la revitalització de la infraestructura.

"Òbviament donarem suport a la construcció d'aquesta estació, i esperem que sigui una realitat ben aviat, tot i que en massa ocasions els projectes acaben quedant al calaix", ha explicat Geis, que ha apuntat que Junts aposta no només pel baixador sinó també per polítiques actives que ajudin a promoure l'aeroport. "En aquest sentit, hem de posar l'accent en la necessitat de fer una gestió diferent, que passi per descentralitzar les taxes i augmentar-ne la competitivitat. Si volem reactivar-lo hem de partir d'aquesta base", ha subratllat la candidata.

Geis ha fet aquestes declaracions acompanyada de la candidata de la Selva, Maria Antònia Batlle i dels alcaldes de Caldes de Malavella i Riudellots de la Selva, Salvador Balliu i Montserrat Roura,. Batlle ha destacat que "la infraestructura és una oportunitat per reactivar l'economia de les comarques gironines i actor clau en l'arribada del turisme".

El baixador forma part del decàleg de Junts a les comarques gironines, que en matèria d'infraestructures també recull la promoció del desdoblament de l'N2 Nord i la R3, l'execució de la C-32 i la variant d'Olot i el desenvolupament del potencial del Port de Palamós com a port internacional.

Durant la jornada de campanya a la comarca de la Selva, la candidata també s'ha reunit amb representants de la plataforma No a la Mat, i els ha donat el seu suport en la reivindicació de la derogació immediata del ramal.


Autor: Redacció


#junts #aeroport #tav #girona


#junts #aeroport #tav #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...