Notícies més llegides




Política


Sant Feliu de Guíxols

Gemma Geis : ‘El 14-F, l'únic vot útil independentista i per aixecar Catalunya de la crisi econòmica i social és el de Junts’

Política  -  07/02/2021  -  19:56

La cap de llista de Junts a comarques gironines, Gemma Geis, ha destacat avui la transversalitat de la llista, en un acte a Sant Feliu de Guíxols, amb intervencions de membres de MES i Demòcrates


Acte de Junts a Sant Feliu de Guíxols

Acte de Junts a Sant Feliu de Guíxols



La cap de llista de Junts per Catalunya a les comarques gironines, Gemma Geis, ha defensat avui que el proper 14 de febrer "l'únic vot útil per avançar cap a la independència del país i per aixecar Catalunya de la crisi econòmica i social és el de Junts. Per fer-ho, ens cal un Govern i un Parlament forts. Per això hem de guanyar".

"El govern espanyol ens porta a la ruïna quan no dona ajudes directes per als autònoms, les famílies i les empreses. Amb el govern més progressista de la història no hi ha expectatives, hi ha fets, com que els presos i exiliats porten més temps sent-ho amb Sánchez que amb Rajoy. Van dir que canviarien el règim del 78 i han estat còmplices de la fugida del rei", ha recordat Geis. "Aquest 14 de febrer, tots els vots que no vagin a la llista de Junts són vots que faran president el pitjor ministre de Salut d'Europa", ha insistit Geis, que ha assegurat que "caldrà gestionar bé els recursos, amb innovació, reconeixent la diversitat del territori, amb empatia i escoltant per fer possible un país sostenible, digital i competitiu".

Geis ha participat aquest diumenge a la tarda en un acte electoral de caràcter tranversal a Sant Feliu de Guíxols, que ha comptat amb les intervencions de Marina Geli, que tanca la llista de Junts a la demarcació de Barcelona; d'Antoni Castellà, de Demòcrates, també a la llista de Barcelona; de Josep Serra, coordinador general de MES; de Pere Albó, també de MES i número 8 de la candidatura gironina, i de l'alcaldessa de Begur i número 9 de la candidatura, Maite Selva, de Junts. Geis ha posat l'accent "en el caràcter transversal" de la llista. "Estem de nou sumant esforços, reconstruint ponts de l'1 d'Octubre, sembrant la llavor de l'esperança", ha destacat. "Què és la via àmplia? Quins suports més ens fan falta? El que cal és tenir unes majories i respectar-les", ha insistit.

Marina Geli ha subratllat que és "militant de la unitat i per això el millor instrument és Junts". "Representa l'esperit dels 11 de setembre, del 9N i de l'1O. La diversitat de Junts és la que més s'assembla a la diversitat de gent que els ha fet possible", ha destacat. "Tinc dubtes que un es pugui dir socialista espanyol o català sense contestar sí a l'amnistia i sí al referèndum", ha lamentat.

Per la seva banda, Pere Albó ha recordat que "en aquests moments de procés constituent s'imposa la transversalitat. No ser conscients d'això és un error i per això nosaltres hi apostem, perquè només així el país tirarà endavant".


Autor: Redacció


#junts #girona #14f


#junts #girona #14f





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...