Notícies més llegides



Política


Salt

Teresa Jordà: ‘L'àrea urbana de Girona és un pol d'activitat econòmica, social i cultural per la demarcació i una oportunitat per garantir la cohesió social i l'equilibri territorial’

Política  -  03/02/2021  -  14:32

Jordà ha afirmat que el Gironès és "sinònim de polítiques transformadores i treball en xarxa gràcies dels governs republicans que representem"


ERC

ERC



La cap de llista de la demarcació de Girona, Teresa Jordà, s'ha reunit aquest matí amb els alcaldes de l'àrea urbana de Girona per tractar els temes de present i de futur que s'hi han de desenvolupar. Jordà ha destacat les potencialitats de l'àrea urbana de Girona "un pol d'activitat econòmica, social i cultural per la demarcació i una oportunitat per garantir la cohesió social i l'equilibri territorial."

"El desenvolupament del sector sud de Salt, els polígons industrials del Gironès, i les polítiques transversals en mobilitat, serveis o cultura, entre altres, son l'aposta dels municipis republicans, en aquest punt estratègic que ha de ser clau per garantir la bona salut social i econòmica de les comarques gironines", ha exposat la candidata.

Teresa Jordà ha afirmat que el Gironès és "sinònim de polítiques transformadores i treball en xarxa gràcies dels governs republicans que representem". "I el camí que ens hem traçat és el de seguir treballant de forma conjunta per respondre als reptes imminents en mobilitat, comerç, salut, treball o habitatge, entre altres", ha afegit

Federació Girona
"El desenvolupament del sector sud de Salt al límit de Girona i Vilablareix ens permetrà respondre a les demandes del present i del futur. Però per fer-ho ens calen polítiques republicanes que posin al centre les persones i el bé comú", ha conclòs la cap de llista de la demarcació de Girona, Teresa Jordà.

Per la seva part l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha posat en valor la importància del desenvolupament sector Sud de la ciutat com a ròtula i motor econòmic i social de l'àrea urbana de Girona.

"Les potencialitats i l'atractiu del sector Sud de Salt amb l'anunci del nou Hospital Josep Trueta i del Campus de la Regió Sanitària són un exemple. Un projecte històric i que ha desencallat el departament de Salut. Ens situarem a través de l'hospital i el clúster sociosanitari que aglutinarà àmbits com la salut, la universitat, la recerca o la innovació com un referent a nivell nacional. I, al mateix temps, resoldre les necessitats assistencials del territori i donar resposta a una reivindicació històrica.", ha afegit Jordi Viñas.

El vicealcalde de Girona, Quim Ayats, ha volgut posar en valor també "la relació potent" que té la ciutat de Girona i els municipis del seu entorn: "Aquesta bona sintonia permet que les comarques gironines siguin un territori més estructurat i dinàmic, també en els projectes culturals."

Finalment l'alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, i candidat del Gironès, ha manifestat que els consorcis com el de l'aigua o el tractament de les deixalles, entre d'altres són "clar exemple de gestió mancomunada per aconseguir que siguin 100x100 públic.

"Aquest és un repte que hem iniciat que ha de marcar el camí a seguir. Som els que treballem i treballem per ser útils a la ciutadania. Perquè som els que creiem que fer República és estar al costat de la gent", ha finalitzat Narcís Fajula.


Autor: Redacció


#salt #erc


#salt #erc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...