Notícies més llegides




Política


Girona

La cap de llista de Junts per Girona en les eleccions del 14F, Gemma Geis, ha subratllat que treballaran 'per aixecar el país de pandèmia sense renunciar a la independència'

Política  -  24/01/2021  -  14:31

"El projecte modern, transformador i innovador que tenim per al nostre país no és possible dins l'Estat espanyol"


Acte de JuntsxCat / GN

Acte de JuntsxCat / GN



La cap de llista de Junts per Girona, Gemma Geis, ha subratllat avui que "el projecte modern, transformador, innovador i amb talent que Junts té per a Catalunya no és possible dins l'Estat espanyol". Geis, que ha participat en l'acte de presentació de les candidatures del partit a tot Catalunya, ha remarcat que "Junts vol treballar per aixecar el país de la pandèmia sense renunciar a la llibertat del país, reactivant el camí cap a la independència".

"Si pretenem transformar aquest país de veritat i emmirallar-nos amb països excel·lents sabem que això no és possible a l'Estat espanyol: l'únic país europeu que no ha aprovat cap ajuda directa a les empreses i autònoms del nostre país", ha apuntat la candidata.

Geis, que ha refermat el seu suport a la candidata a la presidència, Laura Borràs, així com al president Carles Puigdemont, ha defensat que Junts ha de guanyar les eleccions "explicant la necessitat de defensar amb dignitat les institucions de Catalunya". "Que no ens donin lliçons de dignitat aquells que volen ser presidents acceptant els vots de Vox o els vots de Valls", ha dit.

Geis ha recordat que Junts afronta el 14F "sense por, votant, defensant un projecte de país, en positiu, amb empatia, reconeixent i posant remei als errors comesos. Treballarem des de la proximitat, des de cada poble i ciutat, perquè ningú quedi enrere i fent costat als qui volen innovar i arriscar", ha reblat.


Autor: Redacció


#juntsxcat #girona #14f


#juntsxcat #girona #14f





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...