Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

Detenen quatre persones per cultivar marihuana en un habitatge de Figueres

Alt Empordà  -  21/01/2021  -  17:14

Els agents van comissar més de 700 plantes i 4.200 euros en efectiu




Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir ahir, quatre persones, d'edats compreses entre els 27 i 28 anys, tots ells de nacionalitat marroquina i amb domicilis a Sant Mori, Sant Adrià de Besós i Hospitalet del Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van iniciar quan els mossos van saber que en un domicili del carrer Pou Artesià de Figueres s'hi podria estar realitzant actes de cultiu de marihuana. Immediatament, els agents van fer gestions per comprovar si realment existia aquesta plantació indoor.

La investigació va concloure que al garatge i en dos pisos del bloc d'habitatges hi havia signes evidents de l'existència d'una possible plantació de marihuana. Ahir es va fer una entrada i perquisició al domicilis investigats per comprovar els fets.

De resultes del registre, els agents hi van localitzar 734 plantes de marihuana, 2 quilos aproximadament de cabdells de marihuana, 330 grams de cocaïna, 40 grams d'heroïna i 4275 euros en efectiu. A més, també van intervenir filtres, temporitzadors, focus, ventiladors, tubs, bombetes, bàscules, entre altre material utilitzat per facilitar el cultiu de les plantes. Els mossos també van observar que els pisos i el garatge tenien l'escomesa de la llum manipulada.

Davant les evidències, els quatre ocupants de la casa i encarregats de cuidar la plantació van quedar detinguts com a responsables del cultiu i de la defraudació del fluid elèctric.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents, passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.


Autor: Redacció


#figueres


#figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...