Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Detenen un conductor a Banyoles per eludir un control policial a la Garrotxa i circular deu quilòmetres de forma temerària

Pla de l'Estany  -  21/01/2021  -  15:51

També tenia el permís de conduir sense vigència per pèrdua de punts


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles van detenir, el passat dimarts, un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Llogaia d'Àlguema (Alt Empordà), com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i per conduir sense tenir vigent el permís.

Els fets van passar pels volts de les 10.30 hores del 17 de gener durant un control de pas que una dotació de trànsit havia muntat a la C-66, a l'altura del quilòmetre 55,6, a la població de Sant Ferriol, per garantir les restriccions de mobilitat.

Durant l'operatiu van detectar un vehicle, que circulava direcció Olot, el qual va fer un canvi de sentit per eludir el control policial i va fugir en direcció Banyoles.

Els mossos de trànsit van iniciar un seguiment del vehicle escàpol, fent-li reiterats i constants senyals acústics i lluminosos per tal d'aturar-lo. El conductor va fer cas omís i va posar en perill en diverses ocasions la integritat dels usuaris de la via.

El turisme va circular uns deu quilòmetres aproximadament de forma temerària i a velocitat elevada per la carretera C-66 fins entrar a la població de Porqueres. Cal destacar que la velocitat màxima en aquest tram de via és de 30 km/h i que, en aquells moments, es trobava molt transitada per ciclistes, corredors i vianants.

Poc després, els agents van localitzar el vehicle estacionat a Banyoles, tancat i sense ningú a l'interior. A més, van comprovar que el ventilador del radiador estava encès i desprenia una forta pudor dels frens. El vehicle es va traslladar a dependències policials de Banyoles.

Els agents van fer gestions amb titular del vehicle, fins que finalment van localitzar el conductor, el qual es va presentar a la comissaria de Banyoles on se'l va detenir. També es va comprovar que no tenia vigent el permís de conduir per pèrdua de punts.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui citat.

 


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...