Notícies més llegides



La Selva


Blanes

El president del Consell de la Selva, Salvador Balliu, i les conselleres Mia Ametller i Mònica Rabassa visiten els joves del projecte Singulars

La Selva  -  03/12/2020  -  11:25

Els joves estan realitzant la seva formació teòrica i pràctica al Centre Politècnic Comastech de Blanes


Centre Politècnic Comastech de Blanes

Centre Politècnic Comastech de Blanes



El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i les conselleres Mia Ametller i Mònica Rabassa van visitar la setmana passada els joves que participen en el projecte Singulars, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva. Durant la seva visita van poder veure in situ com els joves feien la formació al taller on estaven fent pràctica de soldadura.

En el transcurs de la visita, a més, el president de la Fundació Francesc Comas i Antonijoan, i a la vegada gerent de l'empresa TM Comas, Llorenç Comas, va ensenyar les instal·lacions de l'empresa i del Centre Politècnic al president i les conselleres, i els va explicar la trajectòria de l'empresa i la seva aposta per I+D i la formació com a factors clau per al creixement de l'empresa.

Un cop finalitzi la formació d'aquests joves a finals de desembre, i ja de cara a 2021, els participants tindran l'oportunitat de continuar el seu aprenentatge amb visites a empreses, pràctiques i orientació per la inserció laboral o retorn al sistema educatiu.

En aquest sentit, des de l'ens selvatà, tal com ja ha avançat el president del Consell, Salvador Balliu, es programaran visites a empreses del sector amb disponibilitat per rebre una visita dels joves o, com a alternativa, que sigui algun responsable de l'empresa que vingui a fer una xerrada als nois sobre les seves empreses -dedicació, tècniques, perfils professionals i recursos humans- tenint en compte qualsevol tipus d'empreses dins el sector del metall. Paral·lelament està previst que aquestes noves pràctiques es realitzin sense cost per a l'empresa i que puguin ser de fins a 125 hores, amb el topall de 5 hores diàries 5 dies a la setmana. La relació entre empresa i jove en pràctiques no serà laboral i es regularà amb la signatura d'un conveni. Finalment, les empreses que optin a la contractació d'aquests joves tindran la possibilitat d'optar a una subvenció vinculada al contracte.

El president, Salvador Balliu, ha aprofitat l'avinentesa de la visita als joves al centre formatiu de Blanes per fer una crida a totes les empreses del sector de la comarca de la Selva que puguin estar interessades a participar-hi que es posin en contacte amb el servei d'Ocupació de l'ens selvatà.


Autor: Redacció


#blanes #laselva


#blanes #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...