Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

L'Ajuntament de La Jonquera obre una segona convocatòria del programa d'ajudes econòmiques per a professionals i microempreses afectats per la Covid-19

Alt Empordà  -  17/11/2020  -  15:19

Les persones físiques o jurídiques beneficiàries rebran una prestació econòmica única de fins a 1.000 euros. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament fins al pròxim dilluns 7 de desembre


Ajuntament de la Jonquera

Ajuntament de la Jonquera



A principis d'octubre, el consistori jonquerenc va posar en marxa una convocatòria extraordinària d'ajudes per a professionals i microempreses del municipi afectats pels efectes econòmics de l'emergència sanitària derivada de la Covid-19. En total, hi va destinar una partida de 50.000 euros. Un cop finalitzats els terminis i concedides les prestacions, no es van exhaurir els diners previstos.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de La Jonquera obre avui, dimarts 17 de novembre, una segona convocatòria d'aquest programa extraordinari d'ajudes econòmiques. «Continuem donant suport al teixit comercial i empresarial del municipi perquè el considerem essencial per a l'economia del poble i per al nostre dia a dia», explica l'alcaldessa Sònia Martínez.

Aquest cop, la convocatòria comptarà amb una partida de 22.000 euros i novament estarà destinada a persones físiques o jurídiques que tinguin una activitat empresarial al municipi que s'hagi vist alterada per les mesures de contenció de la pandèmia, a excepció de les persones que ja van obtenir una prestació en la primera convocatòria.

Les persones beneficiàries podran rebre una prestació econòmica única de com a màxim 1.000 euros, que s'haurà de justificar amb despeses relacionades amb el manteniment dels locals comercials, serveis i centres de treball; campanyes de promoció, màrqueting i difusió de l'activitat empresarial; foment de noves activitats i nous serveis; creació de nous productes o inversions, o adquisició d'elements de protecció i seguretat, entre altres.
Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud telemàticament a través del web municipal fins al pròxim dilluns 7 de desembre.

Ambdues convocatòries formen part del pla de xoc aprovat per l'Ajuntament per a promoure la reactivació econòmica i la recuperació social de La Jonquera dotat de 525.000 euros. Totes les mesures que conformen aquest pla de xoc busquen pal·liar les conseqüències econòmiques i socials de l'emergència sanitària derivada de la Covid-19, dinamitzar l'economia local i estar al costat dels jonquerencs i les jonquerenques que més ho necessiten.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...