Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

Detingut un conductor a Figueres amb el permís suspès i amb una taxa d'alcohol quatre vegades superior a la permesa

Alt Empordà  -  16/11/2020  -  16:03

A l'interior del vehicle li van trobar diversos objectes provinents d'un robatori amb força i setze quilograms de marihuana




Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 12 de novembre, un home de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Peralada, com a presumpte autor de diversos delictes. Un per conduir un vehicle amb una taxa penalment punible i amb el permís suspès per resolució judicial, un contra la salut pública (tràfic de drogues) i un darrer de robatori amb força.

Els fets van passar el mateix dia, al voltant de les dotze de la nit, a la carretera N-260 al seu punt quilomètric 36 dins del terme municipal de Figueres, on els agents dels mossos havien establert un control de pas. Durant l'operatiu, els agents van aturar un vehicle que augmentava la velocitat al acostar-se al control.

Quan van aturar la furgoneta, van comprovar que de l'interior en sortia una forta mala olor de marihuana i d'alcohol. Davant aquestes evidències van escorcollar el vehicle i van fer la prova d'alcoholèmia al seu conductor.

En fer-li la prova va donar un resultat positiu d'1,06 mg/l en aire expirat, gairebé quatre vegades per sobre del màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mg/l. A part, també van comprovar que circulava amb el permís retirat judicialment.

La dotació policial va escorcollar la furgoneta i va trobar una tina de ceràmica de grans dimensions, dos morters de pedra, un rellotge, una formigonera petita, paquets de llistons, testos, sorra, focus, divers material per fer una plantació de marihuana i 7 bosses d'escombraries que contenien 16 kg de marihuana, valorada en més de 28.000 euros.

Posteriorment, es va esbrinar que part dels objectes localitzats a la furgoneta els havia sostret en un robatori amb força, comès entre els 19 i 27 de juliol, en una casa de Sant Llorenç de la Muga.

La investigació no es dona per tancada a l'espera de saber la procedència dels altres objectes que portava dins el vehicle.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 13 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...