Notícies més llegides




Alt Empordà


Colera

Detenen tres persones per un robatori amb força a l'interior d'un domicili a Colera

Alt Empordà  -  12/11/2020  -  14:29

Els dos detinguts majors d'edat, a qui els consten nombrosos antecedents, van passar el dia 9 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 8 de novembre a Colera, un home i una dona de 19 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola, tots dos veïns de Figueres, i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili.

Els fets van ocórrer el passat diumenge, al voltant de les 14:00 hores, quan els propietaris d'una casa van avisar als mossos d'esquadra que havien patit un robatori amb força a l'interior del seu domicili situat al carrer del Mar de Colera. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van comprovar que havien forçat una porta i una persiana i que l'interior es trobava tot regirat.

Els mossos van iniciar una recerca per les rodalies i van localitzar un grup de dos nois i una noia. Els agents els van identificar i escorcollar i els hi van trobar objectes que no eren de la seva propietat i que presumptament havien estat sostrets de l'interior de la casa.

Els tres identificats es van posar molt nerviosos i van donar versions contradictòries entre ells, fins que van reconèixer ser els autors del robatori.

Davant les evidències els agents els van detenir com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior de domicili.

Els dos detinguts majors d'edat, a qui els consten nombrosos antecedents, van passar el dia 9 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Respecte al menor d'edat, aquest serà citat properament per declarar davant la Fiscalia de Menors de Girona.


Autor: Redacció


#colera #mossos


#colera #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...