Notícies més llegides




Editorial


Barcelona

CaixaBank i la Plataforma Tecnològica del Vi renoven la seva col·laboració per a potenciar la innovació en el sector vitivinícola

Editorial  -  20/10/2020  -  10:42

L'entitat financera materialitza el seu suport al sector a través de la línia de negoci AgroBank, amb la qual lidera el negoci al sector agroalimentari a Espanya




CaixaBank, a través d'AgroBank, la seva línia de negoci especialitzada en el sector agrari, ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Plataforma Tecnològica del Vi amb l'objectiu de fer costat al sector vitivinícola i promoure la seva innovació. Ambdues entitats van signar un primer conveni fa un any, mitjançant el qual manifestaven el seu compromís per donar suport a les necessitats particulars del sector vitivinícola i impulsar la innovació i digitalització com a motor de la seva activitat econòmica.

AgroBank promou diferents accions i activitats orientades a tot el col·lectiu professional que està vinculat directament o indirectament a l'activitat del sector del vi. L'acord, signat entre Carlos Seara, director d'AgroBank, i Mireia Torres, presidenta de la Plataforma Tecnològica del Vi, es materialitzarà a través de sessions especialitzades, jornades, seminaris o reunions conjuntes en les quals s'oferirà formació en matèria d'innovació i es divulgaran projectes de 'R+D+I'. A més, l'entitat financera posarà a disposició de totes les empreses que formen part de la PTV el seu servei de Comerç Exterior i Internacionalització per a acompanyar-los en la seva sortida a l'exterior.

L'acord de col·laboració, a més, contempla la col·laboració de CaixaBank amb el Premi d'Innovació anual de la PTV, que té com a objectiu donar visibilitat i posar en valor l'activitat innovadora dels socis de la Plataforma Tecnològica del Vi, a través del reconeixement als seus projectes de R+D+I, consorciats o individuals, desenvolupats tant en l'àmbit nacional com internacional. El Premi PTV d'Innovació inclou un premi en metàl·lic, a la categoria "Jove Investigador", que té com a objectiu reconèixer i impulsar la producció científica del sector del vi i que compta amb el patrocini d' AgroBank.

AgroBank, líder del sector

En els seus sis anys de vida, AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari, ha consolidat el seu lideratge en aquest segment i té com a clients a un de cada quatre agricultors espanyols. La proposta de valor d'AgroBank combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats dels agricultors, ramaders o cooperativistes, juntament amb un assessorament pròxim i integral, no sols amb el suport financer sinó també des de la planificació conjunta, l'ajuda a la formació i l'especialització per a oferir un servei realment útil.

AgroBank compta amb gairebé 1.000 oficines pròpies i 3.000 professionals amb un alt coneixement del sector, específicament formats per atendre a professionals agraris i dotats de tecnologia mòbil que els permet assessorar i formalitzar contractacions des de qualsevol lloc. A més, AgroBank porta a terme accions d'impuls al sector, com jornades tècniques o signatura d'acords amb organitzacions de rellevància. Donada la vocació internacional del sector, AgroBank disposa d'un conjunt de solucions que faciliten el desenvolupament de relacions comercials amb qualsevol lloc del món.

CaixaBank fomenta el finançament responsable i sostenible com una de les seves línies d'acció prioritàries en matèria de banca socialment responsable. En aquest sentit, l'entitat disposa de línies de finançament específiques per impulsar projectes que ajudin a combatre el canvi climàtic, com l'eficiència energètica o l'agricultura ecològica, buscant oportunitats a favor de la salut del planeta i en contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

CaixaBank, líder en innovació

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que compta amb la major base de clients digitals d'Espanya (7 milions). A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten realitzar reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'Any en els Tech Project Awards 2019 de la revista The Banker.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals, amb reconeixements com la de "Millor entitat del món en Banca de Particulars 2020" i "Millor Banc a Espanya 2020" per la revista estatunidenca Global Finance. Aquests premis se sumen als obtinguts en l'àmbit de la banca digital, com el de "Millor banc digital en banca de particulars a Espanya 2020", i en l'àmbit de banca privada, en el qual CaixaBank és la "Millor entitat de Banca Privada d'Europa per la seva cultura i visió digital 2020".

Sobre la Plataforma Tecnològica del Vi

Entenent la Innovació com l'única via per millorar la competitivitat dels vins espanyols, neix la Plataforma Tecnològica del Vi l'any 2010. Un punt de trobada i oportunitat única, perquè tots els agents del sector uneixin forces en el camp de la R+D+I i impulsar una xarxa de cooperació empresa-ciència.

Actualment, la PTV està formada per més de 190 socis, entre els quals es troben cellers, empreses del sector auxiliar vitivinícola, Centres de Recerca, Universitats i altres Associacions.

L'associació actua com a paraigües de tots ells en la dinamització dels seus projectes R+D+I i com a veu davant l'Administració Pública, traslladant les necessitats del sector referents a la Innovació. D'aquesta manera, durant el període 2011-2019 s'han aprovat 145 projectes de 'R+D+I' secundats per l'associació, amb una mica més de 98 milions d'euros de finançament públic concedit per a la seva execució.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...