Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

La campanya del Vermut a Roses prorrogarà el termini fins a la reobertura de bars i el Suquet de Peix s'ajorna

Alt Empordà  -  16/10/2020  -  15:05

En aquesta campanya de tardor, Roses torna a premiar les persones que aposten pel comerç local a l'hora de fer les seves compres




Amb motiu de les darreres mesures aprovades pel govern català per contenir l'augment de contagis per la Covid-19 i el tancament de bars i restaurants corresponent, la Campanya del Suquet de Peix de Roses que s'havia de celebrar des d'avui, divendres 16 d'octubre, fins al proper 25 d'octubre, queda ajornada fins a nou avís. Per la seva banda, la promoció "Anem a fer el vermut a Roses", prorrogarà el termini per bescanviar els tiquets premiats amb vermuts fins a la reobertura de bars i restaurants.

D'aquesta manera, el termini per gaudir dels premis de la campanya "Anem a fer el vermut a Roses" es tornarà a posar en marxa a partir que els establiments puguin reobrir i oferir el seu servei habitual. No queda interrompuda la distribució de targetes 'rasca-rasca' que estan realitzant els comerços rosincs, que es mantindrà fins a exhaurir existències, tot i que els clients hauran de tenir en compte que els premis que s'aconsegueixin es podran gaudir un cop s'aixequi l'actual restricció.

"Anem a fer el vermut a Roses" és la nova iniciativa que l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses ha impulsat enguany en col·laboració amb el sector comercial, dins el programa d'actuacions per a la promoció i dinamització del comerç local.

En aquesta campanya de tardor, Roses torna a premiar les persones que aposten pel comerç local a l'hora de fer les seves compres. En total, els 43 comerços rosincs adherits repartiran aquest octubre 5.900 targetes premiades (de les 20.000 targetes rasca-rasca que s'han editat), que es podran bescanviar per una consumició que inclou vermut, patates xips i olives, en algun dels següents bars i restaurants: Àncora, Ca la Valeria, Cerdanya, El Mercat Bar, Poke Corner o Marcelo Bistro.

Pot participar en el concurs qualsevol persona major d'edat, que faci compres per un valor mínim de 10 € als establiments adherits a la campanya fins al 31 d'octubre o fins a exhaurir les targetes rasca-rasca.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...